Vihreä nappula ja kysymys lukijoille

sunnuntai 24. tammikuuta 2016Katsokaapa minkä heräteostoksen tein! Vihreä nappula löytyi kymmenellä eurolla. Väri on nimeltään  celadon ja käy kyllä kauniisti messinkisten nappuloiden rinnalle. Vielä kun nuo sormenjäljet olisi pyyhitty messingistä.. ;) Tämän löydön tein Halpa-Hallista, joten jos kyseinen väri kiinnostaa kannattaa käydä hakemassa omansa. Zeppelinin liikkeessä näitä oli useampi hyllyssä ;)

Ei se tämä bloggailu muuten enää onnistukaan nykyään niin hetkessä eläen kuin ennen. Aina aikaisemmin bloggailuperiaatteeni on ollut se, että olen kirjoitellut vähän sitä mukaa kun asiaa on ollut. Nyt tilanne on se, että asiaa olisi vaikka kuinka paljon mutta sen ajan järjestäminen on eri asia. Silloin kun on vapaata aikaa, ei ensimmäisenä ole ajatuksena blogi vaan kaikki muu. Ja sitten vasta jäljestä tulee ajatus, ai niin blogikin pitää päivittää. En tosiaankaan ole jättämässä blogia mihinkään, päinvastoin. Pitänee vaan alkaa tekemään niinkuin varmasti suuri osa bloggaajista tekeekin, eli ajastamaan postauksia pitkin viikkoa :) Siten saatte vähän tasaisemmin sisältöä ja jotain oikeaa asiaakin :D 

Sain toiveen, että ruokajuttuja saisi taas näkyä blogissa. Mitäs mieltä muut olette? Yleensähän olen jakanut täällä niitä hyviä ja helppoja reseptejä. Nyt tilanne on se, että kun blogi saa lähiaikoina yhden välilehden lisää (työjuttuja ;)) niin olen miettinyt jääkö tuo ruoka -välilehti tuonne paikalleen. Kysymys siis kuuluu, onko siellä muita jotka toivovat lisää helppoja reseptejä ja tuon välilehden pysyvän paikallaan? :)

Kuullaanpa taas! Seuraavaksi juttua saarekkeen uusista valaisimista :)

15 kommenttia

 1. Älä pahastu, mutta minusta tuo vihreä ei kyllä passaa alkuunkaan messinkisten viereen. �� Ruokapostaukset olisivat mieluisia, kannatan! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ollenkaan pahastu :) Nämä kun on niitä makukysymyksiä :) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

   Poista
 2. Ruokapostaukset on kivoja, kannatetaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä! Pari reseptiä onkin mielessä että niitäpä sitten tännekin :)

   Poista
 3. Ruokapostauksia kannatan minäkin, niistä saa aina itselleen hyviä ideoita :). Ja kaunis on tuo vihreä nappula!

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans tuo vihreä ja se on tosi kiva keväisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin juuri niin että sopii kevään asetelmiin mutta päätyikin jo nyt käyttöön :)

   Poista
 5. Itsekin pyörittelin tuota vihreää Nappulaa HalpaHallissa mutta tyhmä kun olen niin sinne se jäi.
  Helppoja reseptejä ehdottomasti kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et vain selvästikään tarvinnut sitä kun jätit hyllyyn :)

   Poista
 6. Voi että, ihana tuo vihreä nappula, mä niin haluun tuon!! Kiitti vinkistä, täytyy toivoa et noita on vielä jäljellä! Just täydellinen vihreän sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiesin että tämä on juuri sinun värinen! :D Toivotaan että saat omasi :)

   Poista
 7. Oi miten ihana vihreä nappula. Minun mielestä kävisi vaikka toinenkin vihreä tuohon pöytään. Kun tullaan Ouluun ostan kolme nappulaa:)tai pitää soittaa sinulle huomenna ja käyt äidille ne ostamassa milloin kerkeät. Ja varmaan tiedät minne minä ne haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti! Pitääpä yrittää ehtiä ostamaan ne ennen kuin loppuvat! :)

   Poista
 8. Ehdottomasti toivon lisää helppoja reseptejä ja ruoka-välilehden pysyvän paikoillaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥