Kauniita kuntoiluvälineitä - FITWOOD

perjantai 15. tammikuuta 2016
Pirteää perjantaita! Nyt olisi vuorossa energinen postaus viikonloppua vasten! Lapsillehan pitää olla aina paljon virikkeitä ja tekemistä. Nykyään puhelimet ja tabletit vievät monen lapsen aikaa turhan paljon kun se on niin koukuttavaa puuhaa. Mitä jos sen tilalle olisi jotain yhtä koukuttavaa mutta samalla liikunnallista? 

Sain erittäin mieluisan yhteydenoton Fitwoodilta ja perheemme pääsi testaamaan blogiyhteistyön merkeissä näitä kauniita design-kuntoiluvälineitä. Ja koko perhe on ihan myyty näille tuotteille. Sen lisäksi, että ne ovat erittäin hyödylliset sopivat ne myös sisustukseen täydellisesti.
Puiset jumpparenkaat ovat olleet oikea menestys. Ei ole kulunut päivääkään renkaiden saapumisen jälkeen, etteikö niissä olisi roikuttu ja kiikuttu. Olen nyt pari viikkoa saanut seurata lasten temppuilua ja en voisi olla tyytyväisempi. Jo tässä ajassa olen huomannut, kuinka lapsen itseluottamus, rohkeus ja liikunnallisuus kehittyvät kun sitä tuetaan. Jumpparenkaissa lapsi saa itse kokeilla taitojaan oman fiiliksen mukaan.


Toinen kotiimme saapunut tuote on tämä tyylikäs Fitwoodin hierontarulla, joka on myös saanut täydet pisteet meiltä. Vasta sen saatuamme tiesimme miten paljon sitä meillä tarvittiinkaan. Rulla on siis tarkoitettu omatoimiseen hierontaan, näin lyhyesti sanottuna. Aivan mielettömän hyvä tuote! Se teidän täytyy kokea itse. Puisen rungon ympärillä on erityisen tiheä solumuovi, joka tekee Fitwoodin rullasta ainutlaatuisen jämäkän ja kestävän.
Fitwoodin verkkokauppa on avattu viime joulukuussa, jolloin myös ensimmäiset tuotteet on lanseerattu merkkinoille. Skandinaavinen muotoilu, käytännöllisyys, laatu ja kotimaisuus samassa paketissa takaa varmasti asiakkaiden tyytyväisyyden joten tästä yrityksestä tulemme varmasti vielä kuuleman paljon enemmänkin :)

Täällä on tämäkin aamu aloitettu iloisesti jumppaamalla :)

11 kommenttia

 1. Meillä oli lapsena tuollaiset renkaat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti miettinyt, että näistä jää varmasti kiva muisto. Omille lapsille ja myös heidän kavereilleen :)

   Poista
 2. Meillä on eri valmistajan renkaat ja onhan ne huiput.. Pitäis vaan olla kahdet niin ei tarvis kuunnella tappelua.. Olen harkinnut myös puolapuiden hankintaa,ja trapetsi olisi kans 👌🏻 yläkerrassa olisi tilaa jumppailla..

  VastaaPoista
 3. Voi ihana, teille päätyi nuo renkaat. Minä etsin ja etsin, mutta meiltä ei vaan löytynyt riittävän laajaa tilaa missä noilla olisi mahtunut pyörimään, ellei sitten olisi keskelle olohuoneen kattoa laittanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä hyvä valinta :) Ajattelin näitä ensisijaisesti lasten huoneeseen, mutta katsotaan nyt ensin tässä vähän enemmän valvotulla paikalla :D

   Poista
 4. Voi ihana, teille päätyi nuo renkaat. Minä etsin ja etsin, mutta meiltä ei vaan löytynyt riittävän laajaa tilaa missä noilla olisi mahtunut pyörimään, ellei sitten olisi keskelle olohuoneen kattoa laittanut. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on keväällä tulossa nuorimman tytön huoneeseen remontti ja näillä näkymin tulossa huoneeseen tanko. Tyttö harrastaa tankotanssia ja ajateltiin laittaa tanko huoneeseen. On puhunut myös puolapuista ja renkaista, saa nähdä mitä sitten tulee laitettua. Ite ollut pikkuisena kova kiipeileen ja roikkuun. Eihän sitä tiedä jos ittekki innostuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan näistä aikuisillekin iloa, renkailla voi tehdä venytyksiä ja myös lihaskuntoliikkeitä. Tankotanssi onkin voimia vaativa laji! nimimerkillä; kerran polttareissa kokeillut :D

   Poista
 6. Tyylikkäät renkaat! Lapsuuden paras muisto sateiselta kesäkeliltä oli mökin katosta roikkuvat renkaat..ja kuinka niistä aina isosiskon kanssa tapeltiin. :) Täytyypä suoda sama liikunnan ilo myös omalle lapselle ja hankkia tuollaiset!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥