Projekti irtopäälliset

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Viimeinen lomaviikko on käynnissä, apua.
Tämä viikko vietellään kotosalla. Ei reissuamista mihinkään ja ohjelmassa ihan vaan perheen kesken oleilua. Tänään nukuin piiiitkästä aikaa oikein päiväunetkin tyttöjen kanssa! :)

Olen mietiskellyt jo pidemmän aikaa mitä keksisin ruokapöydän tuolien verhoiluksi, sillä keinonahka on kulunut ikävän näköiseksi. Jo pari kuukautta sitten kotiutin Jyskistä yhden irtopäällisen testiin ja se osoittautuikin ihan ok hankinnaksi. Vaikka tiesin kyllä heti että muutoksia se tarvitsee. Sitten viime viikolla huomasin, että kyseiset päälliset olivat tarjouksessa joten eihän siinä muu auttanut kuin kantaa kotiin vielä seitsemän päällistä lisää :)

Nyt on siis käynnissä prototyypin hahmottelu ja hyvältä alkaa näyttämään. Vähän ompelua, purkamista ja sovittelua. Toinen vaihtoehto olisi ollut hankkia joku tummempi (esimerkiksi harmaa) kangas ja verhoilla tuoli kiinteästi. Nyt tarkoitus on pitää nämä päälliset irtopäällisinä, jolloin ne voi heittää tarvittaessa pesukoneeseen. Ja kyllä, olisin voinut ommella tällaiset ihan alusta alkaen itse mutta taidanpa päästä aika paljon helpommalla tällä tavalla :) Tässä vielä tuotekuva päällisestäEi kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥