Paviljongin alla

maanantai 8. heinäkuuta 2013








Kun terassi on purettu, piti kehitellä korviketta sille. Mielestäni tuo muutaman kympin arvoinen paviljonki ajaa asiansa yllättävän hyvin ja taitaa tämä kestää seuraavaan kesäänkin asti. Tätä olisi kiva laitella enemmänkin, mutta on nätti näinkin. Ripustin taustalle Ikean "verhot", jotka ovat ihan tuollaista hyttysverkkoa. Terassikalusteet on vain kannettu nurmikolle ja toin tuoleille vähän lisää tyynyjä, jotta siellä olisi mukavaa. Vieressä on lasten kiikut ja hiekkalaatikko, joten kyllä tästä käsin voi lapsia vahtia mielellään :) Saa nähdä tuleeko tähän alle rakenneltua mitään väliaikaisterassia. Vai tyydytäänkö tähän nurmikkojärjestelyyn. Uusi terassi mietitään sitten laajennuksen valmistuttua ja katsotaan rakennetaanko se tänä vai ensi vuonna.

Paviljonki on metalliputkikehikolla ja päällä on valkoista pressukangasta, siis muovia :) Sade ei pääse kastelemaan kalusteryhmää. Toki sivuilta pääsee sade sisään, mutta olen kyllä ollut yllättynyt miten hyvin paviljongin alla olevat tavarat ovat pysyneet kuivana. Myös tuon kalusteryhmän tuolit saa kokonaan pöydän sisään (ja sinne myös pehmusteet) joten sekin auttaa asiaa. Tällaisen paviljonkikokemuksen perusteella kuitenkin olisin valmis satsaamaan sellaiseen ihan kunnolliseen, jossa on kunnon verhot ja hyttyssuojat. Ne parhaimmat ovat jopa ihan tyylikkäitä :)

Tuo viimeisimmässäkin kuvassa näkyvä lasilyhty on muuten Indiskasta Turun reissulta. Rakastan Indiskassa käyntiä. Voisin kotiuttaa sieltä vaikka kuinka monta lyhtyä ja sisustustyynytkin ovat ihania! Harmi kun täällä ei ole lähellä myymälää.

Taidanpa tästä lähteä viemään tavaraa kirppikselle! Moikka ja muistakaa osallistua arvontaan! :)

4 kommenttia

 1. Paviljonki on kaunis...mukavaa tuolla on istuskella kesäiltaisin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vain niin kylmä viikko, että ei houkuttele..! :) Jospa ens viikolla.

   Poista
 2. Oih, miten ihana! Tuolla kyllä kelpais kesäpäivänä syödä, lukea ja mitä vaan tehä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulikin mukavan rento paikka kun ei oo liian huoliteltu.. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥