Kodinhoitohuoneen muutos

tiistai 7. toukokuuta 2013
Nyt on kodinhoitohuone saanut uutta ilmettä ja toimivuutta. Kuivausrumpu on viimein saapunut taloon enkä luovu siitä enää koskaan..! Rummun saapuminen aiheutti pienen ketjureaktion ja yksi asia johti toiseen :) Eli kaapit vaihteli paikkojaan ja osa otettiin kokonaan pois. Työtaso vaihdettiin kiiltävän valkoiseen ja se on myös pidempi kuin edellinen. Huoneesta puuttuu vielä naulakoita. Jos teillä on ehdottaa jotain tiettyä tyylikästä ratkaisua kuravaatteiden yms. kuivaustelineeksi niin täällä otetaan ideoita vastaan. Joitain ideoita on itselläkin mutta kertokaa ensin omanne :) 

Tässä siis kuvia. Postaus on tehty iPadilla joten kuvien laatu vaihtelee ja ulkoasu saattaa olla erilainen :)

7 kommenttia

 1. tulipas kivan näköistä. Myös meillä fiksaillaan hieman kodinhoitohuonetta parhaillaan ja loppuviikosta pitäisi olla valmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onpas nuo minun kuvat huonoja.. Tsemppiä sinnekin remppaan! Näköjään pienelläkin saa hyvän muutoksen :)

   Poista
 2. Olen kuullu muidenkin kuivausrummun hankkineiden sanovan samaa...:)

  VastaaPoista
 3. Kuivausrummun hankkimisen jälkeen ei tulisi mieleenkään ikinä luopua siitä!
  Ei enää ikuisia kuivaustelineitä ympäri kämppää! Pyyhkeet ja lakanat hetkessä kuivia! Ja sitä pölyn määrää mikä jää kuivuriin....uskon, että se on pois muusta pölystä! Kerrohan mitä mieltä olet, kunhan hetken saat käytettyä!
  Kauniin siisti tuli tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän olin ihan järkyttynyt siitä pölyn määrästä ja olen edelleen! Joka koneellisen jälkeen tulee uskomaton määrä nukkaa ja pölyä. En edes tiennyt että rummusta on hyötyä myös tuossa asiassa. Tulee vähenemään pölyn määrä koko talossa ja vaatteet on ihanan pehmeitä.

   Poista
 4. Ihanat noi pesuaine purkit!
  Arjen luksus, se on nin parasta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥