Tavallinen tiistai

tiistai 10. heinäkuuta 2012
Ihan näin tavallisen tiistain kunniaksi KIITOS teille lukijat kun pidätte blogini elossa! Vaikka hiljaiseloa on nyt ollut, ovat kävijämäärät silti pysyneet tasaisena. Ja minä taas saan siitä virtaa panostaa enemmän ja enemmän tähän bloggailuun. Postaustoiveita saa aina esittää ja kertoa muitakin toiveita ja kysyä kaikkea!

Tässä ajankuluksi pari kuvaa tiistai-illasta. Lohi on mielettömän hyvää. Savustettuna, paistettuna tai vaikkapa grillattuna, kuten tänään. 
Ruukussa on äidin kasvattama ruukkupersilja. Minullakin OLI suunnitelmissa tänä kesänä kasvattaa kaikenlaista. No sehän jäi suunnitteluasteelle. Onneksi äiti korjasi tilannetta :)Tänään on ollut koko perheellä ihan vetämätön olo. Ja ajattelimme jatkaa samalla linjalla. Illalla kun lapset nukkuvat, me pidämme leffaillan. Viltit ja tyynyt ja herkut esiin!Kävin eilen hakemassa tilaamani kankaan, joka on siis sitä tuolin kunnostusta varten. Saa nähdä mitä saan aikaan, mutta se kangas on aivan UPEA! Värin ja materiaalin näette sitten, kun tuoli on valmis. Sain taas uutta intoa jatkaa tuoliprojektia! Joskus lähiaikoina on tulossa myös arvonta (!) ja tämän kodin esittely täytyy viimein laajentaa piharakennuksiin asti.

Palataan!

6 kommenttia

 1. Levähtäminen kannattaa, jaksaa taas seuraavana päivänä paremmin :)Illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Nam, mikä vaahtiskippo. :P Ja hauska blogilöytö! Klikkailin oitis seurailemaan, erityisesti odotan tuota tuolipäivitystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tervetuloa seuraamaan! Ja hei, minäkin odotan tuolipäivitystä.. :D Että mitä siitä tulee :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥