Palasia meidän viikosta

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012
Meillä on ollut touhun täyteinen viikko. Emme ole juuri pysähtyneet ennen tätä päivää. Viikko oli siis täynnä ihania päiviä, tapahtumia, ystäviä, sukulaisia ja tärkeitä hetkiä :)
Alkuviikosta suuntasimme Turun suunnalle ja nautimme pari päivää ihanista maisemista. Torstain vietimme Muumimaailmassa ja voi sitä lasten onnea..! Se oli niin ihanaa katseltavaa :) 
Turussa olisin saanut kulumaan vaikka viikon. Kaupunkikierros jäi hyvin lyhyeksi ja kaikki ihanat kaupat kiertämättä. Onneksi parissa ehti käymään :)

Torstain ja perjantain välisenä yönä palasimme kotiin ja pistimme kodin juhlakuntoon. Lauantaina vietimme tyttömäisiä 1-vuotissynttäreitä. Tällä kertaa vähän helpotin järjestelyjä ja itse tein vain täytekakun. Äiti toi toisen kakun (josta ei muuten tullut kuvaa ja sehän on jo melkein syöty!) ja loput tarjottavat ostin valmiina.

Tässä siis tärkein eli kuvat. Ensi viikolla taas arkisempia juttuja ja jokohan sitä keksisi taas jotain sisustukseen liittyvää?

Näistä numeropalloista on jo muodostunut perinne

Kakun innoittajana Muumimamma. "Puumamma" 2-vuotiaan sanoin :)


Muumilaakso on ihana paikka
Herttainen Muumimamma
Kuun yöllistä kimallusta


4 kommenttia

 1. Muumimaa oli myös meidän suosikki jokin vuosi sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Muumeja voi suositella jokaiselle :)
   Toki meidän lapset on niin pieniä, että täytyy varmasti ottaa uusiksi vaikka jo ensi kesänä, sillä eihän ne vielä pienen muistissa pysy. Mutta mielellään mennään uudestaan.

   Poista
 2. Mukavaa kesäistä meininkiä!
  Iloista viikkoa myös nyt alkavalle -sateen uhkasta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista viikkoa sinnekin! :)
   Täälläkin piti sataa koko päivän. Eipä ole näkyny pisaraakaan! Hyvähyvä!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥