Haikeus

torstai 26. heinäkuuta 2012

Olo on jo kovin haikea, sillä pikkuiseni lähtevät hoitoon ihan kohta ♥
Ja sehän tarkoittaa sitä, että minäkin menen takaisin töihin. Toisaalta menen innoissani töihin ja toisaalta taas jäisin niin mielelläni vielä kotiin lasten kanssa. Eikä töihinpaluuta ainakaan helpota se, että työni on kolmivuorotyötä.. Onneksi saan kuitenkin tehdä noin 30 tuntista viikkoa. Uskon että kun arki lähtee rullaamaan, alkaa se myös tuntua mukavammalta. Kaipaankin jo jotain säännöllisyyttä ja rutiineja.

Ihan vielä arki ei pääse valloilleen, sillä minä ja mieheni pääsemme yhteiselle viikonloppureissulle. Ensimmäiselle reissullemme ilman lapsia. Vietämme laatuaikaa ihan vain kahdestaan ja lauantaina juhlimme ihanien ihmisten häitä ♥
Lapset jäävät mummon ja ukin turvalliseen hoivaan :)

10 kommenttia

 1. Tsemppiä tulevaan elämänmuutokseen! Nautihan viimeisistä lomahetkistä!

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa laatuajastanne!
  Ja niin kuin sanoit, kyllä se arki siitä lähtee rullaamaan, hetken varmasti vie, että kaikki tottuvat muutokseen, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee.

  VastaaPoista
 3. Haikein mielin täälläkin.. Kahden viikon päästä jatkan opiskelujani, ja pikkuinen menee hoitoon.. Tosin poika pääsee hoitoon siskoni luo, joka helpottaa hieman minun olotilaani :)

  Toivottavasti arki lähtee hyvin rullaamaan meillä molemmilla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vau teillähän on oikea unelma-asetelma, kun pikkuinen pääsee oman sukulaisen hoiviin! Eiköhän se lähde hiljalleen rullaamaan :) Tsemppiä paljon sinulle!

   Poista
 4. Kuulostaa mukavalta ja haastavalta, mukavaa laatuaikaa puolisosi kanssa, mutta myös haasteita edessä.. Tsemppiä ja onnistunutta työn aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa kaikki starttaa hyvin! Nyt vielä keskitymme siihen laatuaikaan :)

   Poista
 5. Huoh..sama muutos edessä täälläkin syksyn myötä. Haikealta tuntuu vaikka toisaalta on kiva päästä töihin ja saada omaankin elämään vähän uusia tuulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Saa taas uuden palasen elämään pyöriteltäväksi ja jotain omaa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥