Istuintaljat

torstai 23. lokakuuta 2014

Kaipasin jo alkusyksystä meille istuintaljoja. Aitoja en raskisi leikata, mutta muistin että Ikeassa myydään valkoisia keinotekoisia lampaantaljoja. Niitä voisi leikata, eikä niin harmittaisi jos ruokaillessa siihen kaatuisi jollain maidot.

 



athome5_2587%20%28853x1280%29.jpg



Taljan muoto sopii ihan täydellisesti Kartellin Masters ja Louis Ghost tuoleihin. Ja näin viileillä ilmoilla ne myös lämmittävät ihanasti, kun muovinen pinta kuitenkin on viileä. Samat palat on nyt vaeltanut meillä monessa tarkoituksessa, mutta monesti kuitenkin jakkaroidenkin päällä. Siitä olen ollut ihan positiivisesti yllättynyt, että vaikka kyseessä on keinotalja se pitää muotonsa ja pörröisyytensä ihan hyvin. Ei yhtään huonompi sijoitus siis.



_MG_3323.jpg



Itse asioimme aina Haaparannan Ikeassa, joten siellä hinnat ovat kruunuissa. Kurssi on pitkästä aikaa taas ihan kohtalainen ja silloin näille taljoille jäi hintaa vain 10,70 € / kpl.



Suomen Ikeassa talja maksaa 14,99 €. Tosin sekin on jo aika paljon, sillä huomasin että aidon valkoisen taljan hinta Ikeassa on tippunut mukavasti ollen vain 19,99 €. Tässä vain tällaista hintavertailua, ei mainoksia :)



_MG_3218%20%28995x1280%29.jpg



Kun tuoleille tuli leikattua sopivat palat, jäi loput sitten muuhun käyttöön. Yksi todella hyvä  käyttötarkoitus näille on sohvan käsinojalla. Vaikka käsinojienkin kangas on pestävä, on se kuitenkin astetta työläämpi irroittaa. Siksi nämä taljat tässä ovat hyvä suoja likaantumista vastaan.



Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, miten leikkasin taljat :)



talja.jpg



Nyt menen pakkaamaan korkkarit ja pikkumustan, ihan mahtava viikonloppu luvassa! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥