BLOGIKODIN STAILAAMATON ARKI

torstai 29. maaliskuuta 2018
"Sisustusblogeja selaillessa usein unohtuu se, että sisustusbloggaajan(kaan) kotona ei aina ole supersiistiä, vaan ihan tavallista elämää siellä vietetään. Koska blogit ovat nykyään niin viimeisen päälle viilattuja, tuodaan sekaan pientä arkirealiteettia. Sisustusblogiin valokuvaavan etu on siinä, että kauniin asetelman vierellä olevan kaaoksen voi rajata pois. Mutta minkälainen olisi behind the scenes -kuva, jossa mitään ei rajata pois?"

Näin kuului sisustusbloggaajien tämän kuukauden haaste, jonka meille antoi aina tyylikäs Carita,  Char and the City - blogista. Hänen blogissaan kyllä huokuu niin ihana ylellisyys kaikessa ♥ Myös niissä arkisimmissa kuvissa.

Meidän kodissa näkyy lapsiperheen elämä. Olen yrittäjä, meillä on kolme lasta, yksi koira ja koko viisihenkinen perheemme on aktiivinen tekemään mitä milloinkin. Kodinhoitohuoneessa seilaa miehen salibandymaalivahdin pelikamat, minun pilates- ja salikassit, lasten monot, luistimet ja lukuisat ulkovaatteet. Lista on loputon.  

Viimeistään viikonloppua vasten meilläkin siivotaan sotkut ja laitetaan koti kauniiksi. Puhtaassa kodissa on ihana olla mutta sotkua kertyy väkisinkin viisihenkisessä perheessä, jossa mukana menossa on myös yksi koira. 


Puhdasta pyykkiä kertyy usein isompi kasa kerralla viikattavaksi, tässä on melko ääripää siitä. Tässä olimme juuri lähdössä reissuun ja pakkailut aloitettiin puhtaan pyykin parista :) Keittiön tasolle kertyy eniten tavaraa, jota tulee huomaamatta laskettua käsistä ohi kulkiessa. Alla olevassa kuvassa on lasten askartelu- ja läksyjentekohuone ja täytyy kyllä tunnustaa että tuon huoneen siisteyden kanssa on taisteltu. Meidän lapset varmaan askartelisivat koko ajan jos saisivat. Ja saavat niin kyllä tehdä heti kun oppivat myös siivoamaan jälkiään  :) Tunnustan myös että lähes joka aamu minulla tulee kiire. Ja tämä on se kohta kodista jota en monesti ehdi edes vilkaista sängystä nousun jälkeen :) 

2 kommenttia

  1. Sellaistahan se on, arki iskee blogikotiinkin. ;) Minua joskus hämmentää blogissa kehut siitä miten meillä on aina niin siistiä. No ei meillä kyllä ole. :D Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥