VINKKI: EDULLISET ITÄMAISET MATOT

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018
Aidot itämaiset matot ovat käsinsolmittuja, materiaaliltaan yleensä villaa tai silkkiä ja niiden valmistus saattaa kestää jopa vuosia. Näistä syistä matot ovat myös todella arvokkaita. Haaveissa olisi joskus omistaa yksi sellainen, edes pieni aito itämainen matto, mutta sitä aikaa odotellessa tilalle voi saada jotain edullisempaa.Haluaisin siis vinkata nyt teillekin näistä monikäyttöisistä ja edullisista viskoosimatoista. Saman sarjan mattoja on monessa eri värissä ja kuosissa, mutta meille on toistaiseksi löytänyt tiensä nämä punaiset. Ensimmäisen ostin vähän kokeilumielessä, mutta miten kivasti punainen matto tuokin väriä ja eloa makuuhuoneen muuten hillittyyn värimaailmaan. Siitä on tullut yksi lempijuttuni oman kodin sisustuksessa. Pienen maton ostin vessan matoksi sillä ajatuksella, että sinnekin saisi pienellä jutulla uutta erilaista ilmettä. Matto osoittautui sinne väärän kokoiseksi, mutta ilahduttaa myös tässä työhuoneessa. Viskoosimattojen ehdoton plussapuoli on se, että ne ovat todella kevyitä. Alleen matot tarvitsevat liukuesteen, mutta hyvin helppoja huollettavia ovat olleet.

Ja mistä näitä mattoja sitten saa? Royal Palace viskoosimatot saa tilattua suoraan Mattokympiltä tai Stemmasta, mistä omani olen ostanut. Itse tykkään nähdä tuotteet ennen ostopäätöstä ja vielä parempi jos tuotteen saa heti mukaan. Kärsimättömälle sisustajalle toimii parhaiten kivijalkamyymälät :)

3 kommenttia

 1. Jokin noissa itämaisissa matoissa viehättää ja sit taas jokin ei! En usko, että meille sopisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä onkin varmasti pitkälti makukysymys! Onhan punainen väri todella voimakas ja kuvioita paljon. Itsekin sen ekan hankin tosiaan kokeilumielessä kun en ollut varma miten se meille istuu, mutta sopii tänne hyvin :)

   Poista
 2. Hei. Minkä väriset verhot olet yhdistänyt tuohon huoneeseen?meillä tuo matto idommassa koossa ja verhojen väri mietinnässä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥