Meikin pohjustus ja kiinnitys - testissä Smashbox Primer water

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Meikkituotteisiin on mukava panostaa, sillä kun käytät niitä joka päivä tahdot niiden myös kestävän. Minä olen innostunut meikeistä vasta nyt päälle kolmekymppisenä koska se on tietenkin hauskaa puuhaa tai ehkä siksi että jotain täytyy jo tehdä ;) (ehkä enemmän jälkimmäistä). Jokatapauksessa on ärsyttävää, jos aamulla hyvin tehty meikki ei olekaan enää puolelta päivin hyvä mutta onneksi siihen on nykyään tuotteita avuksi. Erilaisten meikinpohjustusvoiteiden lisäksi on olemassa meikin kiinnityssuihkeita, joihin kyllä aluksi suhtauduin skeptisesti. Ylipäätään toimivuuden suhteen mutta myös vaikutusten suhteen. Erään merkin kiinnityssuihkeessa kun luki kyljessä Syttyvää niin se ei oikein vakuuttanut minua. Ei tehnyt mieli suihkuttaa sellaista kasvoille.


Lähdin sitten eräänä päivänä etsimään sopivaa tuotetta ja törmäsin tähän tuotteeseen, joka toimii kahdella tavalla. Se toimii meikin pohjustajana sekä kiinnittäjänä. Ihan loistavaa! Täytyy sanoa, että aika tyyris puteli oli ja sen ostettuani mietinkin että tulikohan juuri ostettua kallista vettä.. Onneksi tuote on osoittautunut toimivaksi. Se on alkoholiton, silikoniton ja öljytön ja siksi sopii aivan loistavasti esimerkiksi ripsipidennysten kanssa käytettäväksi. Sen käyttö on miellyttävää ja jopa vähän ylellistä :) Kukapa nyt ei haluaisi suihkia kallista vettä kasvoilleen..? ;)

5 kommenttia

 1. Juuri kirjoittelin kosmetiikan kalleudesta, mutta tuo voisi olla tuote, jossa puhistely ei kannata. Täytyykin tutkia, mistä tuota saa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ostin omani Kicks liikkeestä, sieltä ainakin saa :) Pitääkin käydä tänään lukemassa kun on nyt vähän paremmin aikaa blogeille :)

   Poista
 2. Raskisikohan tuota testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, halvempiakin toki löytyy markkinoilta, mutta omalla kohdalla valintaan vaikutti tuotteen ominaisuudet ja laatu.

   Poista
 3. Ehdotan hanavettä. Sama vaikutus ja rahat säästyy.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥