Milloin sisustus on liian naisellinen?

sunnuntai 15. tammikuuta 2017
Heipä hei! Olen viettänyt tämän päivän järjestellen kotia siistimmäksi, sillä viikon mittaan vähän joka huone on päässyt repsahtamaan. Pukeutumishuonekin on nyt viimeisen päälle siistinä (kaappeja myöten, jes!) ja sieltäpä on nyt mukava valita vaatteet aamulla päälle. Tyttöjen toinen huone on taas pyöritelty siistiksi, mutta taitaa tasapainon nimissä olla niin, että se toinen huone on nyt lelujen valtaama. 
 
 
 
No mutta, olen tässä huomannut viime aikoina että pidän vaaleanpunaisesta väristä koko ajan enemmän. Eihän siinä mitään, vaaleanpunainen on ihana väri mutta tänään rakastuin vaaleanpunaiseen nojatuoliin. Olen ihan varma, että päädyn sen vielä tilaamaan mutta asiaan piti tietenkin kysyä myös miehen mielipidettä. Vastauksena sain vähän hämmentyneitä naurahduksia ja sellaista "enpä oikein tiedä" meininkiä, mutta aina voin vedota siihen että olen saanut jo aikaa sitten vapaat kädet sisustuksen suhteen. Eli voin tilata nojatuolin jos haluan, mutta milloin sisustus menee sitten liian naiselliseksi? Kyllä, vaaleanpunainen nojatuoli olohuoneessa saattaa olla jo liian naisellinen juttu, mutta jos sisustuksen muu linja on selkeä menisikö tuo nojatuoli siellä joukossa..? Mitä mieltä olette?
 

Vaaleanpunaiseen ihastuminen on itseasiassa yllättänyt minut tietyllä tavalla. Edes kolmen tyttövauvan aikana minulle ei ole tullut yliannostusta vaaleanpunaiseen vaan vasta sen jälkeen olen löytänyt tuon värin sisustuksessa ja pukeutumisessa. Ehkä se symbolisoikin minulle kolmea tyttöämme ja siksi se tuntuu niin omalta. 
 
 
 
Kun puolitoista vuotta sitten aloitin sisustusneuvojan opinnot, meidän silloinen opettajamme kertoi että hänelle oli jäänyt haastattelutilanteesta mieleen minuun liittynyt vaaleanpunainen väri. Hän taisi nähdä sen etukäteen, että se todellakin on nyt minun värini :)9 kommenttia

 1. Juuri tänään kirjoitin blogiin tekstin siitä, mikä on miehen asema sisustajan kodissa. Vaaleanpunainen nojatuoli ei sinänsä kuulosta hullulta, mutta miehellä lienee sanansa sanottavana, jos koti menee liian naiselliseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs sattui :) Voi olla että meidän perheen tapauksessa mies jää jokatapauksessa alakynteen kun meitä naisia on tässä talossa neljä ja miehiä yksi :) Mutta jos totta puhutaan, en halua itsekään sisustuksen olevan liian naisellinen yleisesti ottaen, mutta ne naiselliset jutut voivat näkyä eri paikoissa (kuten pukeutumishuone, meikkipöytä jne)

   Poista
 2. Kyllä moderni mies yhden vaaleanpunaisen nojatuolin kestää :D Onhan talossa jo muutenkin akkavalta...

  Terkkuja koko pesueelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se :D Ja voi olla että joutuu välillä kestämään pahempaakin kuin tuo ;) Mutta ehkä jätän vielä nojatuolin kauppaan.. ehkä.

   Poista
 3. Hyvä postaus, monesti miettinyt samaa. Ja ihana tuo löytämäsi nojatuoli, mukavasti mustat rautajalat karhentavat vaaleanpunaisen hempeää maailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nuo jalat ovat ihan täydelliset! Ovat myös ihanan sirot (ja naiselliset) :)

   Poista
 4. Aivan ihana vaaleanpunainen sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on juuri se oikea vaaleanpunaisen sävy, josta pidän niin paljon :)

   Poista
 5. Mistä bongasit tuolin? ��

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥