Sunnuntain mietteitä

sunnuntai 22. tammikuuta 2017
Tällä viikolla olen herännyt melkein jokaisena arkipäivänä viiden aikaan, joten arki-illat on mennyt aika horroksessa. Viikonloppu on tuntunut ihanalta! Ollaan vaan oltu kotona, käyty tyttöjen kanssa vähän shoppailemassa ja nautittu vähän herkuistakin. Kovasti opettelen uusia ruokailutapoja ja viikolla syön tietyn kaavan mukaisesti, jolla pysyy energisenä. Tajusin eilen, että uusien ruokailutottumusten ansiosta olen saanut jo kuusi kiloa karistettua syksystä lähtien. Jee!

Viikolla laitettiin uusi sohva tilaukseen ja siitä pitääkin teille kertoa sitten erikseen. Vihdoinkin haave uudesta sohvasta toteutuu! Tänään olisi tarkoitus vähän tehdä paikkamaalausta ainakin yhteen seinään ja ohjelmassa on myös ripustimien asennusta. Uudesta ripustimien sijoituksesta juttua sitten jossain vaiheessa ensi viikolla. 

Myös tulevaisuus on nyt pyörinyt paljon mielessä. Mitä teen valmistumisen jälkeen? Palaanko entiseen työhöni vai avautuuko vielä kevään mittaan uusia mahdollisuuksia uudelle alalle? Suuria päätöksiä on tehtävänä. Huh.

Nyt vielä nautin kiireettömästä päivästä, koetan saada pari juttua to do -listalta pois ja illalla pitääkin suunnitella huomisen päivän ruokailut. Muutama postauskin on jo suunniteltu ensi viikolle, joten blogi elää viikon aikana :) Palataan!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥