Banaanikeikaus kuulumisten kera

maanantai 20. huhtikuuta 2015
Tehän tykkäätte näistä helpoista resepteistä yhtä paljon kuin minä? Tässäpä sellainen taas olisi ja vieläpä ihan mielettömän hyvä. Oikeasti, tästä banaanikeikauskakusta tulee onnelliseksi. Niin hyvää se on ♥ Reseptin otin ihanan Marian blogista, joten tässäpä helposti linkki suoraan sinne reseptiin, mitäpä näitä kirjoittamaan kahteen kertaan ;)

  

Viikonloppu menikin ilman postauksia ja jäin sitten vähän pohtimaan asiaa. Blogi oli ajatuksissa ja vähän teki mieli tulla postaamaan. Mutta kun ei ollut sitä inspiraatiota. Tulin siihen tulokseen, että niinhän sen pitääkin mennä. Silloin kun luova tauko on paikallaan on sellainen myös pidettävä. Eihän tuo tauko ollut kuin kaksi päivää, mutta silti. Blogin alkutaipaleella postasin pari kolme kertaa viikossa. Ja nyt ehkä viidestä seitsemään kertaan? Pääasia kuitenkin lienee se, että postaukset tulevat luonnostaan, ei pakottamalla. Juuri sellaisena haluan blogin pysyvän, aitona inspiraation lähteenä.


Inspiraation kateissa oloon saattaa vaikuttaa edessä oleva jännä viikko, kun ajatukset ovat jossain muualla ja mieli valmistautuu. Edessä on yksi tärkeä haastattelu ja toinenkin tärkeä tapahtuma. Niistä ehkä kuulette tulevaisuudessa, mutta jos blogissa on hiljaista, ainakin tiedätte että ehkei minun rahkeet vaan riittäneet blogiin asti :) 


Tyttö kysyi, miksi leivomme nyt kakun. Sanoin siihen, että ihan muuten vain ja kysyin pitäisikö siihen ollan joku syy. Jos pitää, niin ehkä tämä kakku oli nyt sellainen etukäteis-stressinpurkukakku? ;) Ja taisipa muuten toimia :) Muihinkin kuin minuun, sillä kakkua on enää neljäsosa jäljellä :D

Ihanaa viikkoa! ♥

11 kommenttia

  1. Lähetän täältä ison onnenpotkun haastatteluun <3 hyvin se menee! Meki herkuteltiin mansikkakakulla ja toscapiirakalla, menivät niin nopsaan että hyvä kun itse kerkesin maistamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos J ♥♥ Toivotaan niin! :) Joo kakku on täälläkin tuhottu jo kokonaan, että palaute oli siis mitä mainiointa. Taisin kyllä itse ehtiä maistelemaan tuota vähän liikaakin.. ;)

      Poista
  2. Herkullisen näköinen kakku vaikken banaanista perustakaan. KUmma homma mut esim Banofeessakin banaani on verraton.
    Joskus tulee itsellekin päiviä, ettei ehdi eikä inspaa koko blogi homma ja sit kun antaa itselle vapaapäivän niin seuraavana päivänä onkin intopinkeänä koneen äärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banoffee on kyllä hyvää! Mutta se on paljon imelämpää kuin tämä, vaikka hyvin makea tämäkin kakku on. Jotenkin tässä tuo banaanin ja fariinisokerin karamellisoitunut yhdistelmä on niin taivaallisen hyvä!
      Näin se on, välipäivät tulevat tarpeeseen aina silloin tällöin!

      Poista
  3. Niinhän se on, että blogin parissa kannattaa puuhailla silloin, kun homma tuntuu mielekkäältä - pieni hiljaisuus tai tauko silloin tällöin ei haittaa ketään :). Ja ymmärrän hyvin, että jos ajatukset ovat jossain muualla, niin keskittyminen blogiin ei välttämättä oikein tahdo onnistua. Tsemppiä viikkoosi, mitä ikinä se pitääkään sisällään! :) <3

    VastaaPoista
  4. Oih, nam, näyttää hyvältä! Minunkin täytyy napata tämä resepti itselleni. Tykkään kans nopeista ja helpoista ohjeista :) Kivaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa talteen! Vaikka olen alkanut myös nauttimaan uusien reseptien kokeilusta ja sillä tavalla myös viettämään pidemmän ajan siinä ruuanlaiton parissa, on tämä elämäntilanne suorastaan keittiössä asumista, siksi suosin helppoja ja nopeita reseptejä :) Kiitos samoin!

      Poista
  5. Näinhän sen bloggaamisen kuuluukin menevän. Postailee silloin kun siltä tuntuu :) Tiedätkös, itsellä lähti turhat paineet bloggaamiseen tai postausten sisältöön kun siirryin takaisin tänne! Olin kyllä tiedostanut tämän aika aikaisessa vaiheessa.. Meni juuri kuten olin ajatellut, jostain syystä täällä on rennompi kirjoitella.

    Kivalta kuulostaa tuo resepti, voisi ottaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani on sinulle haaste! :) Kivaa keskiviikkoa <3

      Poista
    2. Kiitos haasteesta! Ehdottomasti toteutukseen! :) Minulle ei oikeastaan ole vaikutusta sillä, mutta onhan tämä nyt kokonaan omassa hallussa :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥