Lasten joulukuusi

tiistai 10. joulukuuta 2013
Ensinnäkin kiitos kommenteista edelliseen! Ihan pakko vielä mainita, että ei ne huolet siihen loppuneet.. samaiselle pikku potilaalle iski vielä laryngiitti seuraavana yönä. Se on vieraillut meillä ennenkin, mutta hengenahdistus on aina yleensä helpottanut kotikonsteilla. Nyt piti lähteä lääkäriin asti. Mutta tällaista se on lasten kanssa.. huoli on ikuinen :)


 


Lapset (ja ehkä vähän äitikin) pääsivät jo koristelemaan joulukuusta :) Meillä ei olekaan ennen ollut tällaista, tai ylipäätään muovista joulukuusta. Aito kuusi tulee toki tänäkin vuonna, mutta tämä on mielestäni tosi kiva lisä! Ja oikein nättikin. Kuvissa koko kuusi näyttää pinkkien pallojen takia vähän vaaleanpunaiselta, mutta luonnossa ei yhtään.

Lasten kuusi oli tarkoitus kyllä sijoittaa tyttöjen huoneeseen, mutta se on nyt remontissa. Samasta syystä koko olohuoneen järjestys on taas laitettu uusiksi, sillä tyttöjen huoneen kalusteet on pääasiassa sijoiteltu olohuoneeseen. Huhhuh, toivottavasti tyttöjen huone ei ole kauan pois pelistä, sillä olohuone on nyt koko ajan täynnä leluja.. ihan kuin ne ei muutenkin jo kulkeutuneet aina olkkariin.

Ja remontista puheenollen. Alimmasta kuvasta näette taas vilauksen laajennuksesta, kun katsotte ikkunasta ulos. Eli tuosta oikean puolimmaisen sohvan takaa tuonne ulos näkyvään nurkkaan asti on uutta tilaa. Tila on pintoja vaille valmis :) Mutta silti menee varmaan sinne tammikuun loppuun, kun lattian kuivumista vielä odotellaan.

Tällaista tällä kertaa, palataan taas ♥

15 kommenttia

 1. Voi hurja teidän koettelemuksia :o Onneksi pikkukuusi lohduttaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Onneksi lapset osaa olla iloisia kuumeessakin.

   Poista
 2. Voi hurja, kylläpä teitä nyt koetellaan. :( Tsemppiä remonttiin! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana pikku kuusi, pitäähän nyt tytöillä oma olla <3

  VastaaPoista
 4. Mistähän tuollasen valkoisen pikkukuusen löytäis? aina ne on niitä vihreitä missä se kamala joulupukin säkkitörsäys jalassa... yleensä niissä on jopa koristeetki samassa... kamalia etten sanois! tollanen valkoinen ois kiva lasten omiin huoneisiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on Halpa-Hallista ja maksoi 9,90€. Että ei paha :)

   Poista
  2. Ok, kiitos sulle vastauksesta...täytyy kipasta tsekkaa paikallinen halpahalli... :)

   Poista
 5. Voi harmi mitä koettelemuksia pienellä, olohuoneessa näyttää ihanalle ainakin näin kuvissa, mistä tuo suloinen pikkukuusi löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä nurkka näyttää kivalta. Kameran takana ei ;) Kuusi on Halpa-Hallista ja maksoi vain 9,90€.

   Poista
 6. Larygniitti potilaan kanssa ambulanssilla on tullut yöllä ajeltua useampaankin kertaan ja muita lapsia naapuriin lähetettyä keskellä yötä miehen ollessa työmatkalla..se on niin ahdistavaa kun henki ei vaan kulje.
  Ihana söpöinen joulukuusi siellä ja muutenkin kivoja kauniita postauksia. Kiitos niistä ja mukavaa rentoa joulun odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahdistaa lasta, mutta niin ahdistaa vanhempiakin.. Mukavaa joulun odotusta myös sinne! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥