Missä joulutunnelma?

tiistai 17. joulukuuta 2013

Liian pitkä aika viime postauksesta. Viime viikko meni sairasta lasta hoitaessa ja remontin keskellä. No siitä remontista (tyttöjen huone) ei olla päästy vieläkään, mutta ehkäpä tässä lähipäivinä..? Laajennus on helppo homma meidän osalta, sillä sen tekevät kokonaan ammattilaiset. Odotetaan vaan sitä päivää, kun saadaan tuo levy uuden ja vanhan osan väliltä pois :) Sillon on sitten taas uusi "joulu" :)

Kummastuttaa vaan, kun tuo joulutunnelma ei meinaa löytyä. Välillä se hiipii lähelle, kunnes taas karkaa. Mutta olen kyllä melko varma, ettei se löydykään ennen kuin tyttöjen tavarat muuttaa olkkarista takaisin omaan huoneeseensa ja joulusiivous on tehty. Kukahan sen tekisi? Luulisi joulumielen alkavan viimeistään siitä, kun viikonloppuna alkaa jouluruokien valmistus. Jos en sitten innostu vaikka huomenna jo porkkanalaatikon tekoon :) Jouluruuasta tulikin mieleeni. Aion jakaa täällä blogissa maailman parhaan rosollin ohjeen. Mikään perus kaupan rosolli ei ole mitään tämän hedelmäisen rosollin rinnalla. Ja se kastike.. nam! Se on ehkä tärkein ruokalaji meidän joulupöydässä! No mies voisi olla eri mieltä, mutta minä voin syödä sitä vaikka kuinka paljon, kyllästymättä :)

Kukahan tuon tyttöjenkin huoneen nyt tasoittelisi loppuun ja alkaisi maalaamaan? :)
Minä voisin sillä aikaa esimerkiksi löhöillä sohvalla.. ;) Tai tehdä jonkin jouluisen asetelman. Ja samalla haaveilla uudesta kamerasta tai objektiivista. Tuntuu, että tuo Canonin 450D on tullut tiensä päähän, vaikka tiedän että kyllä silläkin vielä hyviä kuvia saa. Mutta tämä pimeys.. Ja nälkä kasvaa syödessä, tiedättehän.. :)

Eli ensin melko pitkä to do -lista ja sitten joulu alkaa.

4 kommenttia

 1. Joulufiilikseen vaikuttaa kyllä suuresti tuo lumen puute, ainakin täällä! Se olisi kyllä iso osa joulua, mutta eiköhän siitä jouluruuasta tule nautittua ilman luntakin :P

  VastaaPoista
 2. Täälläkään ei ole lunta... Tsemppiä remppahommiin ja kyllä se joulutunnelma tulee:).

  VastaaPoista
 3. Mitään isompaa joulufiilistä ei ole täälläkään. Ei mitään angstiakaan, onneksi. Vähän asettelen kotiin koristeita, kynttilöitä ja kukkia, mutta muutoin en oikein jaksa vaivautua. En tiedä vielä edes, missä vietän joulua; lapsuudenkodissani vaiko omassa kodissa. Seura on varma kuitenkin, tosiaan vain paikka avoin. Eikä haittaa vaikka söisin ihan arkiruokaa - pääasia on seura. Joulupäivänä sitten saa ainakin jouluruokaa, uskoisin. :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä se joulutunnelma sieltä vielä tulee! Lasten innostuksesta, pienistä jutuista. Kaikki ei tarvii olla tiptop, kunhna ollaan tiptap! :)
  Hyvää rentoa joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥