Kodin muutokset ja sisustus vuonna 2013

sunnuntai 29. joulukuuta 2013
Vuosi 2013 on ollut kauhein vuosi ikinä. Sitä ajattelin pohtia täälläkin sitten ensi vuoden puolella, mutta nyt tehdään muistelukatsaus tämän vuoden sisustusjuttuihin. Ja kun kokoaa suurimmat jutut tähän yhden postauksen alle, huomaa että meillähän on tapahtunut vaikka minkälaista muutosta!
Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä, mutta käydäänpä näitä lyhyesti läpi.


Kuviin ei päässyt lähellekään kaikki diy ja tuunausjutut, vaan nappailin muutamia kuvia sieltä täältä. Yllä olevassa kuvassa on yksi tämän vuoden uusista sisustustyynyistä. Kuvan tyyny on blogiyhteistyön kautta saatu. Edessä näkyy kirpputorilöydös kynttelikkö, jonka maalasin terrakotasta mustaksi.
 

 
Myös vaatehuone sai raikastusta mm. tämän ihanan akryylisen korutelineen myötä. Sinne hankittiin myös vaaterekki. Alla olevassa kuvassa on kirppari- ja huutokauppahankintoja.
 


 
Tehtiinpä meillä myös isompia muutoksia. Saunaan tehtiin pintaremontti Supi-saunavahalla ja lauteet valkaistiin uudenveroisiksi.
Työhuone koki myös ison muutoksen kun ruskeat ja beiget tapetit saivat kyytiä. Työhuoneen sävyistä tuli melko maskuliiniset (ihan tarkoituksella), kun seiniin valittiin vaalean ja tumman harmaat maalit. Massiivinen työpöytä maalattiin mustaksi. Pöydän maalaaminen oli kyllä tosi hyvä valinta!


 

 
Pieniä sisustusjuttuja tein kynttiläjutuilla ja sisustustyynyillä. Tuo H&M hopeinen punostyyny on edelleen ihan suosikki.
Alla kuvaa vesihyasinttijutuista :) Hankin nämä rahit Stockmannin alemyynneistä. Vesihyasinttia hankittiin myös korien muodossa.
 

Alla kuvaa jo selkiytyneestä kodin ilmeestä, kun värit ovat yhtenäistyneet.
Tein myös mattohankintoja. Kaikki kolme alla näkyvää mattoa ovat tänä vuonna hankittuja.Yllä lisää uusia sisustustyynyjä. Myönnettäköön tässä vaiheessa, että tyynyt ovat pieni heikkouteni :)
Alla pieniä kulhoja Jyskistä.
 Niin ja vaihtuihan se ruokapöytäkin tänä vuonna. Vanha ruskea sai väistyä uuden valkoisen korkeakiiltoisen tieltä. Ihana raikastus sekin.
 


Huutokaupasta kotiutui pieni suloinen lipasto tyttöjen huoneeseen. Tyttöjen huonekin on jo kokenut uuden muutoksen, mutta sen esittely jää ensi vuoteen.
Alla uusi vessan ilme ja tämä onkin yksi niistä uusimmista muutoksista. Tässä vaiheessa kyllä jo hymyillyttää, sillä tajuan miten paljon hyvää meidän talossa on tapahtunut vaikka henkisesti tämä vuosi on ollut vaikein ikinä.


 
Uusi halkokori on helpottanut kummasti puiden kantamista sisälle.
Ja niin tosiaan. Kodinhoitohuone koki myös melko mukavan muutoksen, kun tuli lisää pöytätilaa, lattiatilaa ja väritys muuttui raikkaaksi.
 
 
Pitkän etsinnän jälkeen eteen tuli vähän yllättäen tämä laadukas Innovation -vuodesohva, joka on osoittautunut oikeasti hyväksi. Vieraat ovat todenneet nukkumismukavuuden juuri niin hyväksi, kuin vuodesohva vaan voi olla. Nappivalinta siis :)
 
 
 
 
Olkkari sai Kartellin Stone -jakkaran ja se ihastuttaa edelleen meitä.
Myös tämä niin kaunis sohvapöytä löytyi tänä vuonna ja on osoittautunut sekin hyväksi hankinnaksi!
 
 
Joten huhhuh kun ihan itsekin yllätyin miten paljon meille on hankittu kaikkea ja remppaa on tehty!
Laajennus valmistuu ihan kohta ja sitten saa sitä niin kipeästi kaivattua lisätilaa! En malta odottaa. Tyttöjen uusittu huone täytyy järjestellä ja kuvata teillekin. Sekä esitellä pari uutta hankintaa, mitkä olen tehnyt tässä loppuvuodesta. Nyt toivotan kaikille ihania viimeisiä päiviä tälle vuodelle. Ensi vuoden puolella taas jatketaan. Aloitan ensi vuoden postaukset vielä pohtimalla tätä vuotta ja kerron joitain uusia juttuja. Minä niin odotan, että tämä vuosi vaihtuu.
 
♥ Turvallista ja Riemukasta vuodenvaihdetta kaikille! ♥


2 kommenttia

  1. Muuta en voi sanoa, kuin että kaunista...todella kaunista!
    Mukavaa vuoden vaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mä odotan myös kovasti vuoden vaihtumista. Ei ole kovin positiivisena mielessä täälläkään kulunut vuosi, vaikka aina toki pikkuriikkisiä ilon hetkiäkin löytyy. Teillä tosiaan onkin raskas vuosi ollut ja toivon teille tuplasti iloa ja onnea seuraavalle vuodelle. <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥