Joulun tunnelmaa

lauantai 8. joulukuuta 2012


Sally ojensi minulle jouluisen haasteen, jonka lisäksi näette pari tuunausta. Kiitos Sally tästä haasteesta, tätä oli mukava tehdä ja samalla pohtia joulujuttuja!


1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.

Joulu näyttää meillä rauhalliselta ja tunnelmalliselta. Värit ovat tutut valkoinen, hopea ja harmaa. Lisäksi ripaus punaista ja tietenkin vihreä kuusi!  

Tunnelmakuvia viime joululta

2. Jaa helppo ja hauska DIY joululahjaidea.

Tuunattu kynttilä. Helppoa ja edullista. Ja kaunista :) Tuohon kuvan kynttilään laitoin harmaata satiininauhaa ja tuoliprojektista jäänyttä hopeista koristenauhaa. Paketoisin kynttilän sellofaaniin ja sulkisin hopeisella lahjanarulla.

Ja toinen vaihtoehto vaikka tällainen asetelma, jonka tein näistä lumetetuista sypresseistä. Löysin kaapista tällaisen puulaatikon, johon asettelin sypressit. Peitteeksi laitoin vanupalloja, jotka toimittavat lumen roolia. Laatikon kylkeen leikkelin kuvan kauriista. Olin muista blogeista katsellut näitä sarvipää-aiheisia juttuja ja pakkohan se oli itsekin toteuttaa.. :) Oletteko te muut innostuneita näistä? 




3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?

Lähes joka paikasta löytyy joulujuttuja, mutta mieluiten menisin johonkin tunnelmalliseen pieneen putiikkiin. Sieltä voi sitten valita jotain kaunista ja erityistä. Ruokakauppakin on hyvä. Tosin siellä se tunnelma on kovin ruuhkainen.. :)

4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat?

Ajatuksella, joka siinä lahjan antamisessakin on tärkeintä. En ole liiemmin etsinyt juuri tietynlaisia papereita, mutta toki marketin valikoimista valitsin ne hillityimmät.

5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/ koristelussa?

Sen mitä muita blogeja ja kauniita jouluisia kuvia katsellessa voi todeta, niin pinnalla ovat toisaalta luonnonläheisyys. Eli havupuut, kävyt, puunsävyt, metsän eläimet jne.. Toisaalla pinnalla ovat runsas kimallus, paljetit ja hopea. Ja nämä kaikkihan sopii minulle erittäin hyvin!


Olen jo ajat sitten saanut myös haasteen listata lempiasioitani ja sen aion toteuttaa tässä ennen joulua. Tulee samalla varmasti mietittyä niitä itselle oikeasti tärkeitä asioita! Siitä siis myöhemmin lisää.

Rauhallista Joulun odotusta!!



Enpä meinannut muistaa jakaa haastetta eteenpäin! Jaan haasteen seuraavalle kolmelle blogille




14 kommenttia

  1. Haasteita on mukava lukea. :)

    Kauniita kuvia. <3 Nuo "lumiset" pikkukuuset on aivan ihastuttavia!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne! Olen niin noiden pikkukuusien lumoissa! :)

      Poista
  2. Olipa kiva lukea sun ajatukset tulevasta Joulusta! Mä olen ainakin ihan hurahtanut noihin peuranpäihin, mutta tuntuvat olevan kaikkialta loppu. Löysin onneksi pari lyhtyä ja voisinpa tuunata pari lisää.. Kauniin asetelman olit muuten tehnyt ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarvipäät ovat kyllä nyt pinnalla ja ovat kivoja! Ja laitahan sitten lyhdyistä kuvia :) Kiitos vain itsellesi mukavasta haasteesta ♥ Viikonlopun jatkoja myös sinne!

      Poista
  3. Kiitos haasteesta, toteutan sen ensitilassa! Kivannäköinen tuo sarvipää, teki laatikosta heti trendikkään ;)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos. Olen jo tohinassa duunaillut tämän haasteen aijemmin, mutta katsotaan, että saisinko tehtyä vaikka uudestaan... ;)
    T: Jouluisia haasteitahan saa tehdä monta kertaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh miten mä en muistanut! No eihän sitä uudestaan tarvitse tehdä, mutta saa tehdä jos haluaa :)

      Poista
  5. Kiitos vielä! :) Toteutukseen varmasti ensi viikon aikana :)

    VastaaPoista
  6. Haaste odottelee sinua...
    http://imageblackandwhite.casablogit.fi/lue/2012/12/luottokamat

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania!!!

    Minun blogissa on muuten jotain sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥