Keittiöunelmia

sunnuntai 9. syyskuuta 2012Keittiöunelmia ♥
Minun bloggailu on harvoin muualta lainattuja inspiraatiokuvia. Mutta nyt on pakko, sillä oma keittiö on kaukana unelmasta ;) Täytyypä joku päivä kuvata keittiö kunnolla ja alkaa suunnittelemaan sinnekin uusia tuulia!


Ja tähän loppuun vielä kollaasi yksittäisistä unelmista. Valkoisen keittiön pehmennykseksi laittaisin upean ja massiivisen ja luonnollisen ruokapöydän, keveät tuolit ja kauniit valaisimet. Jos ruokapöytä olisi tuollainen rouheapintainen, laittaisin siihen lasilevyn päälle. Anopilla on sellainen vanha todella pitkä juuri tuon sävyinen penkki. Minä niin haaveilen, että saisin tehdä siitä ruokapöydän! Laittaisin penkin puoliksi ja puolikkaat vierekkäin. Penkillä on myös leveyttä, joten siitä saisi hyvänkokoisen pöydän. Täytyy varmaan etsiä jostain oma penkki! Lasten mummo saa pitää omansa :)

Tuolit voisivat olla Kartellia, mutta myös muut vastaavat kelpaisivat. Mutta nuo Artekin valaisimet ovat niin upeat, että niille ei taida löytyä korvaajaa. 

pöytäkuva: klik, tuoli: klik ja valaisin: klik

Ihanaa kun unelmia saa olla aina ♥

4 kommenttia

 1. Ihanat keittiöt, etenkin tuo eka on aivan hurmaava valoisuudessaan! Ja valkoinen keittiö höystettynä noilla valitsemillasi yksityiskohdilla = ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään erityisesti tuosta ekasta juuri tuon avaruuden ja valoisuuden vuoksi. Toisen valitsin, kun siellä on noita teräksisiä yksityiskohtia. Mutta olispa aika unelmaa nuo jutut! Ehkä joskus :)

   Poista
 2. Haaveet eivät maksa mitään..elleivät sitten toteudu:) Kyllä kelpaisi minullekkin tuollainen keittiö.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥