Väripiristykset lasten huoneeseen

perjantai 7. syyskuuta 2012
Jee läppäri on taas kotona ja kunnossa! Olipahan ärsyttävää kun ei kunnolla päässyt nettiin, vaikka teki ihan hyvääkin. Sen verran kuitenkin kiinnosti päästä tarkistamaan blogin kommentit ja sähköpostiviestit, että epätoivoisena käytin nettiä jopa Playstation -pelikonsolilla! Saa nauraa :D No nyt piti heti sitten päästä postaamaan aiheesta tytön huone. Vaikka muualla kodissa kirkkaat värit saa mennä kesätauolle, lastenhuoneissa niitä saa olla. Joten vanhemman pikkutytön huone sai ripauksen pinkkiä! Verhokapan ompelin Eero Aarnion suunittelemasta "Stripes" kankaasta. Olen myös miettinyt lattiatyynyjen tekemistä esimerkiksi harmaasta "Pony" -kuosista. Stockmannin viherosastolla näin sitten tällaisen koristeoksan niin sain heti vision.
Mukavaa viikonloppua kaikille! Minulla se alkoi flunssan jälkeisellä järkyttävällä päänsäryllä. Nyt pääkivusta toipuneena matkaamme anoppilaan yhdeksi yöksi ja sunnuntaina sitten töihin. Muutama työvuoro ja sitten on Habitaren vuoro! Ja ihan mahtavaa, 30 000 sivun katselukertaa on mennyt rikki!

7 kommenttia

 1. Mitäpä sitä ei keksisi netti-tuskissaan ;-D
  Tyttöjen huoneessa saa ja pitää olla pinkkiä! Kiva tuo oksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muokkasin oksaa vielä seinään sopivaksi katkaisemalla ylimääräisen varren pois. Joo tyttöjen huoneessa pinkkiä saa olla kesät talvet :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, pinkkiä saa olla...tyttöjen huoneessa...:)

  VastaaPoista
 3. Tuo oksa on todella nätti. Ystäväni teki samanlaisen heidän kotiinsa :)
  Sulla on muutekin todella kaunis blogi. Poikkeahan minunkin blogissa, jos ehdit. Ja osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! On aina kivaa kuulla hyvää palautetta! Ja ehdottomasti poikkean! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥