Bloggaamisesta

perjantai 28. syyskuuta 2012
Bloggaamisesta on tullut minulle rakas harrastus. Vaikka lähdin tähän itsellenikin yllättäen, olen nyt huomannut että blogin kirjoittamisen myötä olen oppinut lisää mm. valokuvaamisesta. Haluan myös koko ajan kehittyä blogin kirjoittamisessa, eli haluan tehdä tästä kiinnostavamman ja mukavamman paikan vierailla. Blogini on tehty pääasiassa sisustusasioista (tuunailuista, uusista hankinnoista, käytännön asioista), joka tarkoittaa siis oman sisustusmakuni toteuttamista omassa kodissa. Vaikka päivä päivältä kiinnostun sisustusalasta enemmän ja enemmän, on tämä silti ihan omaksi iloksi tekemistä :)

Tämä on myös keino toteuttaa itseäni ja luovuuttani. Ja ehkäpä kiitos myös tämän blogin (?) olen taas löytänyt itsestäni sen luovan puolen, joka ehkä oli kateissa muutamia vuosia. Tai sen löytyminen on oikeasti muutaman vuoden kotona olon tulosta, kun olen keskittynyt vain perheeseen ja itseeni. Ja olen tehnyt juuri niitä asioita, mitä olen itse halunnut. Blogin kirjoittaminen on vain vahvistanut niitä.

Näiden postausten myötä toivon vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. On äärettömän mukavaa, kun tässä blogiyhteisössä saa palautetta omasta kirjoittelustaan, kuvistaan ja tekemisistään. Toivonkin, että saan mahdollisimman paljon palautetta, oli se millaista tahansa!  Itse saan muista blogeista paljon inspiraatiota ja ideoita.Kuvat on poimittu aiemmin blogissani julkaistuista kuvista. Uusiakin kuvia on tulossa, kunhan saisi taas projektit vietyä loppuun :) Se tuoli, jos sitä kukaan enää muistaa on varmaan kohtapuoliin valmis (?). Ja eräs käsityökin on tekeillä :) Mutta ne tulevat ajallaan valmiiksi :)

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥
Minä teen viikonloppuna töitä.

20 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. On se vain yllättävän koukuttava harrastus tämä bloggaaminen :) Varsinkin kun on samanhenkisiä "kollegoja" :)

   Poista
 2. Hyviä mietteitä ja hyvin samansuuntaisia kuin omanikin bloggaamiseen liittyen. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä osasit sanoa asiat juuri niinkuin ne on -varmaan monella meistä!
  Blogisi on todella inspiroiva seurattava ja on ilo katsella näitä kuviasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sanoistasi! Sain taas lisää virtaa kommentistasi :)

   Poista
 4. Lukijaksesi rupesin tuossa pari päivää sitten :)

  Bloggailu on kyllä mukavaa ja nimenomaan, kun saa kommentteja. Teillä näyttää koti oikein valoisalta ja viihtyisältä, ja kun tässä kahlasin kaikki postaukset läpi, niin on kiva seurata, miten paikat muuttuvat. Pitäisiköhän itselläkin ruveta postaamaan sisustushommia enemmän, niin saisi joskus jotain projekteja aikaiseksikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo muutosten seuraaminen on itsestänikin kivaa! Välillä vanhoja kuvia katsellessa tulee mietittyä, olisiko taas vanhan järjestyksen aika.. :) Olen aika ahkera vaihtamaan järjestyksiä eri huoneissa. Pitääpä tulla kyläilemään sinne sinun blogiisi!

   Poista
 5. Kauniita kuvia olet kollaasiin poiminut! Myös bannerisi kolmannessa kuvassa vasemmalta on ihanat sävyt. Kommentointi ja vuorovaikutus ovat bloggaamisen suola, sen kun lukijatkin useammin muistaisivat! Mukavaa viikonloppua, vaikka se sulla töiden merkeissä kuluukin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Itsekin tykkään tuon kuvan sävyistä. Ja kun itsekin muistaisi kommentoida aina muidenkin postauksia. Monesti vain ehtii lukemaan uudet postaukset läpi ja kommentointi helposti jää.

   Poista
 6. Mukavia ja valoisia kommentteja sinä useimmiten saatkin, ja mamma seuraa useita sinun lukemiasi blogia ynnä sinun lukioitten blogeja..kun minulla on tätä aikaa nyt. Ja teiltä nuorilta saa monta mukavaa ideaa ja ajatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen kyllä saanut poikkeuksetta mukavia kommentteja!

   Poista
 7. Hei J! Nyt juuri klikkauduin lukijaksesi, joten moi! :) Blogisi ja tyylisi on ihana, kiva päästä mukaan näkemään lisää juttujasi jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos ja kivaa kun löysit tänne! Kävin blogissasi ja sieltähän löytyi valtavan kauniita kuvia!

   Poista
 8. Jaan tuntemuksesi, samoilla linjoilla ollaan itsekkin. Tämä on kyllä ihan oma maailmansa ja kyllä se vaan antaa paljon itsellekkin :)

  Kaunis kuva kollaasi!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kylläpä on riemastuttavaa, että olette niin moni samaa mieltä! Mukavaa sunnuntaita sinnekin! :)

   Poista
 9. Toinenkin uusi lukija täällä, hei! Tämä postauksesi sattuikin kohdalle sopivasti, sillä itse tykkään lukea nimenomaan blogeja, joista näkee ja tuntee että kirjoittaja tekee sitä ennen kaikkea omaksi ilokseen. Selailin vanhempiakin postauksiasi ja voi kun kotisi on kaunis. Aion ehdottomasti jäädä vakiolukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan! Tervetuloa lukijaksi :)
   Tämä blogi on siitäkin kiva, että silloin kun ei ole ihan tyytyväinen näihin neliöihin saa teiltä muilta kuulla että koti on kaunis :) Hih :)

   Poista
 10. Minä olen niin happy, että olen löytänyt sinut ja mahtavan blogisi. <3
  Ja tuo oman luovuuden löytäminen blogin kautta on niin tosi, myös itselläni. :)
  Isoja haleja. <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥