Ideoita talveksi olkkariin

lauantai 8. syyskuuta 2012
Meillä on sohvasuunnitelmia. Vanha vaihtuu kahteen uuteen valkoiseen. Toivottavasti lähiaikoina. Samalla on ollut mielessä uusien tekstiilien hankinta. Uusi pehmeä torkkupeitto olisi kiva ja ehkä pari tyynyäkin?
Nämä ihanuudet löysin verkkokauppa Zalandosta. Saisinpa näistä jotain omaksi! En ole tilannut sieltä vielä mitään, mutta valikoima vaikuttaa tosi kivalta. Näiden harmaiden sävyjen lisäksi voisi laittaa vaikkapa pellavaa.

Kuva täältä

 Mitäs mieltä olette näistä? 

4 kommenttia

 1. Kauniita! Ihania syysvärejä. Tuo vaalea harmaa iskee ainakin itseeni. Onhan meillä keittiökin tuolla värillä maalattu :)

  Muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja nämä harmaat on jotenkin lämpimän oloisia kun materiaali on tuollaista.
   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Vai kahteen valkoiseen..varmaan kiva idea. Mutta noissa tekstiilien valinnassa voisit kirjoittaa vaikka joulupukille ( joulu tulla jollottaa ) niin eipähän täällä päässä tarvitseisi miettiä lahja ideoita:) jos nyt maltat odottaa. Todella ihanat värit niissä onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on hyvä kun on pestävät päälliset :)
   Tosiaan sille Joulupukillehan voi tosiaan kirjoittaa, mutta tällaisia hankintoja en taida malttaa odottaa sinne jouluun asti. Ja taisi sillä pukilla on olla jo valmiina jotain joulun varalle ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥