Unelmavalaisin

keskiviikko 15. helmikuuta 2012
Ennen kuin menen tähän valaisin asiaan, niin iso kiitos! Olen saanut heti alkuun parissa päivässä  kivan määrän lukijoita ja  blogia on katsottu jo montamonta kertaa :)  

kiitos Johannan linkityksen!

Olen haaveillut valaisimesta. Siitä valaisimesta, joka nyt vain olisi niin minun juttuni. Se on klassinen, silti moderni, barokkityylinen, monenlaiseen ympäristöön sopeutuva ja sopivasti pramea :) Osa arjen luksusta, jota voisin sitten ihastella joka ikinen päivä! No mikäpä muukaan kuin Kartellin Bourgie on mielessä..! Ja kirkkaana, vaikka voisin ottaa kaikki värit kiitos :)



Kartell Bourgie-pöytävalaisin - Stockmann.com

En ollut aikonut hankkia tätä ihan vielä tässä kuussa, mutta nyt se suorastaan kannattaisi.. :) Stockmann-verkkokaupassa on mm. kodin tuotteet kanta-asiakkaille -20 %. Että nyt tuli paineet tehdä päätös tässä asiassa.. Minähän olen oikein kunnon jahkailija näissä ostopäätöksissä, oli kyse sitten tällaisesta arvokkaammasta hankinnasta tai 20 euron paidasta.. :) Päätöstä ei vielä siis ole tehty..

Kuva lainattu; stockmann.com



Mistä te haaveilette? Valaisin, huonekalu vai joku muu? Jos näihin unelmahankintoihin mennään niin Harri Koskisen Woodnotesille suunnittelema K-tuoli on sellainen unelma. Ja sillä pyörivällä jalalla.. :)

p.s. täytyy alkaa lisäämään pikku hiljaa lisää kuvia omasta kodista, niin tulee enemmän omannäköinen blogi..

11 kommenttia

  1. Minäkin unelmoin Bourgiesta. En kyllä tiedä mihin ihmeeseen sen nykyisessä kodissa laittaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon jo miettiny sille monta paikkaa valmiiksi :) Ja lisää keksitään.. :)

      Poista
  2. Tuo Bourgie on ihana! Aiemmin en perustanut koko valaisimesta, mutta mitä enemmän sen kuvia näen, sitä enemmän sille lämpenen, ja etenkin kirkkaana versiona. Nyt mietinkin, pitäisikö makuuhuoneeseen hankkia Block vaiko tämä Bourgie. Nähtäväksi jää. Olen vähän sitä maata, joka miettii designin hankkimista niin pitkään, että koko mielenkiinto ennättää lopahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo helposti tulee sellainen ähky tästä asiasta, että tulee mieleen pitäisikö vaan jättää vielä harkintaan.. jahkailija kun olen :) Mutta nyt oon saanu tätä miettiä ihan kunnolla ja ehkä oon tehny jo päätöksen ;)

      Poista
  3. Miten olet saanut noin paljon lukijoita noin vähässä ajassa?! Todella kiva blogi!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuten tuossa yllä jo mainitsinkin, kiitos kuuluu Sisustusunelmia -blogin Johannalle joka ystävällisesti suositteli blogiani omassa blogissaan! :)

      Poista
    2. Aaa, no oiku kiva:)) hyvää jatka blogin pidolle!!!:)

      Poista
  4. Eksyinpäs blogiisi, kun yhteiseltä tuttavalta kuulin, että kirjoittelet. Nähtiin siis heinäkuussa sen yhden ihanaisen pikkumiehen kotosalla Kainuussa :) Ja meidän miehillä taitaa olla yhteinen "ihana" harrastus... Mutta joo lamppumakumme näyttää olevan samanmoinen, bourgiesta olen haaveillut piitkään ja olohuoneen katossa roikkuu Larisa.

    Taidanpas käydä aina lukemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! Kiva kun löysit tänne :)
      Bourgie on tosiaan toteutunut haave, on se vaan edelleen niin ihana..! Meidän olkkarin lamppu on sellainen halpaversio, onko se nyt K-Fab Marion nimeltään? Vierashuoneessa meillä on sitten Lamp Gustafin Larissa -sarjaa. Valaisinhaaveita on hyvä aina olla! Ihan vasta toteutin yhden kun hommasin jalkalampun tuonne makkariin.

      Poista
  5. heipat ja hyvää ystävänpäivän iltaa, löysin Bourgie haulla blogisi, minäkin sain ison, ison paketin postista ja
    siellähän se nökötti kauan haaveilemani Bourgie, mutta, siis mutta, mielestäni se on liian suuri meille :( olen kokeillut sitä joka pöydän ja lipaston nurkalle ja aina sama juttu, en arvannut että se on näin valtavan suuri,
    noo, onneksi tässä on muutama päivä aikaa pyöritellä tuota ihanuutta, tosin olen kovassa flunssassa ja pelkään että arviointikykynikin jo alkaa pettämään, ihanaa että olet tyytyväinen omaasi. Hyvää yötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät bourgielle paikan! Onhan se suuri, mutta kaunis :) Itselläni silmä on jo tottunut tuohon kokoon ja paikkoja sille löytyisi vaikka kuinka monta :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥