Palasia meidän kodista

maanantai 20. helmikuuta 2012
Tässä nyt otoksia meidän kodista. Ihanaa kun tuo valo alkaa tulla jo sisällekin asti tuolta ulkoa. Tulossa jossain vaiheessa kuvia myös lastenhuoneesta ja muualtakin kotoa. Tässä nyt alkuun tunnelmia tästä talosta. Tuossa toiseksi alimmaisessa kuvassa on jotain josta ollaan luopumassa. Olen jossain vaiheessa pitänyt paljonkin kullansävyistä ja meillä onkin tuollainen rokokoo-sohvaryhmä. Nyt tuo vaihe on mennyt todellakin ohi, joten kalusto on myynnissä. Että jos kiinnostuit, tai joku tuttava olisi kiinnostunut niin täältä löytyisi :)

14 kommenttia

 1. Kaunista! Rauhallinen tunnelma teillä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita yksityiskohtia :) Löysin sinut Johannan blogin kautta ja jään seurailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa, uudet lukijat erittäin tervetulleita :)

   Poista
 3. Ihanan näkönen koti! ;) Ja aivan upea se kehto <3 Taidan kyllä lainata sun ideaa tuosta kehyksestä ja valkoisesta kyltistä, on meinaan aivan ihanan näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kehto onkin perintökalleus ja ikää sillä vajaat 80 vuotta. Toinen pääty on tosin uusittu, kun alkuperäinen osa on kadonnut vuosien varrella. Kehys on ehkä vielä vanhempi, voipi olla jopa reilut 100 vuotta ikää tuolla kehyksellä :) Tuo kehyksen ja kyltin yhdistelmä syntyi hetken mielijohteesta, kun suunnittelin paikkaa molemmille :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä teillä! Minustakin on ihanaa kun valo tulvii sisään ja olenkin jo kuukauden ajan ollut sälekaihtimetkin ylös asti vedettyinä, että valoa tulisi vieläkin himpun enempi! :)

  Käyppäs blogissani katsomassa kuvasto ja hei milloin voisin sinulle sen kuvaston puottaa? Laitoin sinulle s-postia!! :)

  Mustikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpäs menen nyt heti vastaamaan siihen viestiin..! :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä ja tykkään kovasti. Mistä tuo makuuhuoneessa näkyvä musta lamppu on ostettu? Määkin tahdon sellaisen :) Oi teillä on pihalla tuo lato, itekkin sellaisesta haaveillu, mutta haaveeksi varmaan jää kun haluan huvimajankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lamppu on ostettu useampia vuosia sitten kodin ykkösestä, ei oo tainnu olla pitkään aikaan enää valikoimassa, harmi! Ladon hirret on siirretty miehen kotipaikalta ja ikää näilläkin se sata vuotta :) Joo huvimajakin ois ihana! :) Ois vaan enemmän tuota tonttia.. niin tulis pihasaunaa ja muuta!

   Poista
 6. Nyt tutustuin myös tähän blogiisi! T. Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa heti uusin postaus :) Kävitköhän jo samalla eräässä verkkokaupassa.. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥