Uutta ja vanhaa

torstai 23. helmikuuta 2012
Uuden ja modernin lisäksi pidän myös siis vanhoista asioista. Tässä postauksessa siitä vähän kuvia. Tuo seinällä oleva EveryDayMatters kyltti sai parikseen siis vanhan ikkunanpokan ja ne kävikin todella kivasti yhteen. Kehyksellä voi olla ikää jopa reilut sata vuotta ja mikä ihaninta se tulee miehen sukutilalta. Myös tuo kehystetty teksti on ihana ja sillä on minulle myös todellinen merkitys; jokainen päivä todellakin merkitsee! :)


 Kyltti on ostettu White Coast -liikkeestä.

Tässä on meneillään oleva projektini. Vanha huutokaupasta peräisin oleva rokokoo-tuoli, jonka rungon ajattelin maalata valkoiseksi ja istuin ja selkäosan sitten verhoilla jollain esim. (helmen)harmaalla kankaalla (ehkä sellaisella verhoilusametilla). Sitten viimeistelyyn jokin hillitty hopeanauha peittämään naulat ja niitit. Tästä on jo siis poistettu vanha kullansävyinen verhoilu.

Tässä hieman yksityiskohtia. Tuo alaetupalkki on notkahtanut, pitäisi keksiä miten sen saa korjattua..!  Muuta vanhaa meillä on edellisessä postauksessa vilahtanut lato, joka on tuotu myös miehen kotitilalta :)

Mukavaa päivää kaikille! Meillä se menee siivouksen parissa. Tuoreita tulppaaneja on myös saatava :)

5 kommenttia

 1. Todella kauniita kuvia! :)
  Mahtavasti sopii ikkunanpokat tekstin kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu :) ihana blogi sulla! kauniita kuvia. Tämä kans tykkää sekoittaa uutta ja vanhaa keskenään. Ne on meidän kodin aarteita! Multa löytyy samantaipainen teksti "home sweet home" tekstillä, kiva idea!

  Tervetuloa vasta vietrailulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oon ihan täysin unohtanut vastata sinulle. Aina pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin..! Mutta joo vastavierailulla käyty ja jäinkin jo heti lukijaksi, hyvältä vaikutti!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥