Kaunista sunnuntaita!

sunnuntai 26. helmikuuta 2012


 Tässä se nyt on; uusi valaisin, Kartell Bourgie. Tuskin kaipaa sen suurempia esittelyitä :) Kuvat puhukoon puolestaan. Se jopa ylitti odotukseni siitä miten kauniilta se meidänkin kodissa näyttää. Tällaisena aurinkoisena päivänä se näyttää upelta ilman valoja ja kun hämärtää ei tarvitse muita valoja, sillä sen valaisuteho on todella hyvä! Himmennin on kyllä ehdoton tässä lampussa.



Yllä kuvia kauniista kiemuraisista mutta silti simppeleistä
yksityiskohdista.

Tässä alla vähän kuvaa kokonaisuudesta ja 
näkymää olohuoneesta eteiseen päin.

 Meillä on takana todella mukava viikonloppu. Saimme viikonlopuksi kyläilemään ystäväpariskunnan lapsineen ja olihan meillä vilskettä ;) Kaksi vajaan 2-vuoden ikäistä ja kaksi 7,5-kuukauden ikäistä lasta saa ihan mukavasti säpinää aikaiseksi. Päästiinpä me naiset kuitenkin viettämään laatuaikaa ihan kahdestaankin. Kävimme katsomassa aivan huikean hauskan 
stand up-shown! 
Tuliaisiksi saimme tämän alla olevan kauniin kynttilän ja alustan. Sopii meille hyvin!


Ihana viikonloppu siis takana! Nyt otetaan pieni päivälepo, kun lapsetkin on saatu nukkumaan. Sitten ulos aurinkoiseen talvimaisemaan! Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

13 kommenttia

  1. Äh! Olen niin kateellinen tuosta Bourgiesta. :) Valitettavasti kyseinen valaisin on liian suuri meidän tulitikkurasiakotiimme. Harmi, ettei Bourgieta tehdä missään xs-koossa. Ostaisin nimittäin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä suuri ja kaunis :) Tässäkin tuo varjostin on asetettu alimpaan asentoon eli korkeutta tuollekin saisi vielä 10 cm lisää.

      Poista
    2. Aivan törkeän ihanan näkönen tuo bourgie! Minulle on matkalla valkoisena samainen lamppu <3 En malta odottaa <3 Aivan ihana kyllä teidän koti ;) Kiva kun olit laittanut uusia kuvia <3

      Poista
    3. Oijoi valkoinen..! Sekin on upea!

      Poista
    4. Päädyin loppujen lopuksi valkoiseen :) Saapa nähdä miltä se näyttää livenä :) Tuo sopii kyllä teidän kotiin kuin nenä päähän <3

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Onpa kyllä niiiin hyvännäköinen tuo Bourgie! Itselläni on myös sellainen haaveissa, joko tuo kirkas tai sitten musta. Toivotaan, että Bourgie kaunistaa joskus meidänkin kotiamme! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo lappu kyllä! Minun anoppini halajaa samaa lamppua, muttei ole vielä raskinut ostaa :)!

    VastaaPoista
  4. Jei uusi mielenkiintoinen blogi löytö! Taidampa klikata itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  5. Siinä se valaisin nyt on!! :) Hieno. Onnea!! Jee, ja uusi blogi luettavaksi, kiitos tiedosta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥