TEOS AURORA JA KILPAILUN TULOS!

sunnuntai 7. lokakuuta 2018
Kerron tässä postauksessa upeasta taideteoksesta, mutta kerrottakoon ennen sitä suunnittelukilpailun tulos..! Te jotka ette ole nähneet uutisia somesta, suunnittelemani huone voitti viime viikonlopun messuilla ♥ Olen niin onnellinen ja kiitollinen tuosta mahdollisuudesta osallistua, mutta myös niin kiitollinen kaikista niistä ihanista viesteistä ja palautteista, joita sain messujen alla.



Messuhuoneen suunnittelu tapahtui hyvin pitkälle mielikuvista, sävyistä ja tunnelmista, joita tavoittelin. Siinä oli hyvin vahvasti oma tyylini näkyvillä. Kun olin saanut melkein kaiken hankittua ja sovittua huonetta varten, tuli vahvasti sellainen olo että huone tarvitsee vielä jotain. Jotain mikä sopisi täydellisesti tähän tyyliin ja samalla jotain joka arvokkuudellaan sopisi kauniiden design -huonekalujen rinnalle.

Oli sunnuntai-ilta, kun tajusin mikä olisi täydellistä. Se olisi erään keväällä tapaamani taiteilijan teos, joka sopisi huoneeseen kuin piste iin päälle. Mirjami Kinnusen työt olivat puhutelleet minua jo pidempään, joten tiesin että sieltä löytäisin täydellisen teoksen. Soitin maanantaina taiteilijalle ja messut alkaisivat jo seuraavana lauantaina. Aikataulu oli siinä vaiheessa tiukka, mutta yhteistyöllä siitäkin selvittiin ja teos tuotiin messuolohuoneeseen, kesken näyttelyn eräästä galleriasta.



Teoksen nimi on Aurora ja saa Mirjamin mukaan inspiraationsa upeista revontulista, johon nimikin viittaa. Teoksen värit kävivät täydellisesti messuhuoneen sisustukseen, katsokaapa vaikka tarkkaan näitä kuvia. Sisustus ei olisi ollut näin valmis ja viimeistelty ilman tätä teosta, sillä tiedättehän tekin, että vaaleanpunainen on minulle tärkeä väri ♥



Kiitos vielä Mirjami yhteistyöstä! Mirjamin taidetta on siirretty ihanasti myös tarjottimiin, kelloihin ja muihin kauniisiin sisustusesineisiin, joihin pääset tutustumaan Art Miriamin kotisivuilla..!

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥