TOTEUTUNUT TUOLIUNELMA - PANTON

keskiviikko 17. lokakuuta 2018
Heipä hei! Terveiset täältä työpöydän äärestä! Olen tässä hoitanut työsähköposteja ja käytännön asioita kuntoon ensi viikon loman vuoksi, joten näin loistavan tilaisuuden päivittää samalla blogia! Näiden superkiireisten viikkojen aikana ei ole näitä hetkiä siunaantunut paljon, mutta nyt kuvatkin olivat valmiina muistikortilla.
Kotona on saanut viime aikoina nauttia siisteydestä, kiitos viime viikonlopun siivousoperaation. Kiireessä koti pääsee niin helposti retuperälle, mutta nyt aloitin siivoukset heti töiden jälkeen perjantaina ja lopettelin sunnuntai-iltana. Siivouskin rentouttaa! Ja entäs se tunne, kun sotkujen alta löytyy taas se ihana ja viihtyisä koti. Silloin selkiytyy ajatuksetkin. Siivouksen lomassa on saanut nauttia myös uusista sisustusjutuista, kuten viime postauksessa kerroinkin, mutta ihan omalla tavallaan sykähdyttää tämä toteutunut tuoliunelmani ♥Olen jo vuosia haaveillut tästä Vitran valmistamasta Panton tuolista. Kun käytössäni oli lahjakortti, näin viimein tilaisuuteni tulleen ja ensimmäisten päätösten joukossa oli hankkia tämä klassikkotuoli. Vihdoinkin! Tuolin muoto jaksaa aina ihastuttaa ja se sopii meidän kodin tyyliin ihan täydellisesti. Tuolin on suunnittelut vuonna 1960 Tanskalainen huonekalumuotoilija Verner Panton.
Tuoli on siis makuuhuoneen nurkassa, pukeutumistilan puolella. Se näkyy ihanasti jo makuuhuoneen ovelta käsin ja sopii kauniisti makuuhuoneen selkeisiin linjoihin. Tuolille tulee heitettyä puolipidettyjä vaatteita ja sopii erinomaisesti niihin aamuihin, kun ei millään meinaa keksiä mitään päälle laitettavaa. Pitäisikin ehkä ottaa kahvikuppi tuohon mukaan ja istua katselemaan vaatekaapin sisältöä ;) Ehkä ensi viikon lomalla ehtii.. :) Seuraavassa postauksessa ei enää hehkuteta materian tuomaa iloa, vaan ajattelin kirjoitella sellaisen jutun, jonka myötä on hyvä jäädä lomalle ♥

2 kommenttia

 1. Tuossa Pantonin tuolissa on kaunis muotoilu <3, jotenkin naisellinen :)

  Ihanaa tulevaa viikonloppua. Mie tuunkin sinne vko loppua viettään kaverien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli onnistunut viikonloppu! Me oltiinkin kotiseuduilla viime viikonloppu. Ja totta, tuolissa on kyllä naisellisia piirteitä!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥