Elämän parhaat nautinnot

sunnuntai 21. lokakuuta 2018
Elämän parhaat nautinnot tulevat perusasioiden äärellä. Vai mitä olette mieltä?Jotenkin erityisesti viime aikoina nämä perusasiat, kuten liikkuminen ja lepo ovat tuntuneet entistä tärkeämmiltä. Tai toisin sanoen niitä on osannut arvostaa eri tavalla. Kun on saanut kokea, mitä jatkuva työnteko ilman lomaa tekee tai miltä jatkuva kiire tuntuu, on saanut ihan uusia näkökulmia asioihin. Liikkumisesta tulee aina hyvä olo. Salitreenin, pilateksen tai ulkoilun jälkeen on aina hyvä mieli ♥ Tänäänkin kävin pitkän kävelylenkin vaihtelevassa maastossa, lapsuuden maisemissa ja ai että sitä euforista oloa sen jälkeen. Hyvä mieli on myös hyvien yöunien jälkeen. Kaksi viime yötä olen nukkunut pienessä mökissä, kaminan lämmössä, oman rakkaan kainalossa. Olo on paras moneen kuukauteen. Minulle parhainta tekee yleensäkin säännöllinen rytmi ja viikonloppuvapaat, kuten tuossa joku aika sitten kirjoitinkin.
Perustarpeiden lisäksi omalle hyvinvoinnille on tärkeää myös elämykset. Elämykset joita ei tarvitse hakea kaukaa, vaan ne tarkoittavat esimerkiksi kuumia kylpyjä ja pihasaunaa. Niin monet kerrat ne parhaat hetket on koettu pihasaunan jäähyllä, katsoessa tähtitaivasta. Mökkisaunassa, josta pääsee viileään lampeen. Ja entäs sitten ne kerrat kun pääsee kuumaan kylpyyn. En osaa edes kuvailla miten hyvää ne kerrat tekevät omalle keholle. Lämpö on jotain ihmeellistä.

Näihin edellä mainittuihin kun lisää joutenolon, hitaat hetket, elämän ihmettelyn ja oman perheen kanssa vietetyt hetket, on elämä parhaimmillaan. Ja voin kertoa, että se hetki on juuri nyt, kun olen perheen kanssa vanhempieni luona, lapsuuden maisemissa, mökillä ja vatsa täynnä äidin laittamaa ruokaa ♥ Ja kuuma kylpy lämpiää tuossa lasiterassin toisella puolella ♥ Kerroinko jo miten paljon nautin näistä asioista ♥
p.s. olen lomalla ♥


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Loma on ollut aivan ihana ja vielä riittää lomaa muutama päivä ♥ Maanantaina taas valmiina työn ääreen :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥