Rento laivamatka M/S Finlandialla

tiistai 4. marraskuuta 2014

Toissa viikonloppuna koin aivan ihanan matkan ihanien blogiystävien kanssa. Jos itse harkitset Tallinnan matkaa, suosittelen ottamaan vinkit tästä ja tulevista postauksista. Erittelen omiin postauksiinsa laivamatkan, hotellikokemuksen sekä jutun Kalamajan design-popup -myymälöistä, jotta parhaat palat tulevat varmasti esille.



nimet%C3%B6n1.jpg



Matkustimme Eckerö Linen M/S Finlandialla. Lauantaiaamuna Tallinnaan ja sunnuntaipäivänä takaisin Helsinkiin. Yksi matka kestää vain 2½ tuntia. Meitä vastaanottamassa oli Eckerö Linelta Johanna Uimonen sekä Matkavekalta Johanna Mäenluoma. Meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi ja matka oli onnistunut jo alusta asti :) Kiitos vielä heille!



Viimeisimmästä laivamatkastani oli kulunut jo 5½ vuotta, joten olin hieman jännittynyt. Kaikki jännittäminen jäi kuitenkin heti sikseen, sillä meidät ohjattiin rauhalliseen lounge tilaan jossa matkan pystyi ottamaan mukavasti aamupalaa syöden. Tällainen mahdollisuus rauhalliseen matkustamiseen oli minulle täysi yllätys, erittäin positiivinen sellainen. Kuvitelkaa nyt. Lähdön tekemisessä ja matkustamisessa on aina omat kiireensä, mutta tällainen lounge pysäyttää kaiken kiireen hetkessä.



nimet%C3%B6n.jpg



Laivamatkat ovat muuten hyvin edullisia (alkaen 17 €/hlö), joten itse ainakin maksaisin mieluusti lisähinnan tällaisesta mukavuudesta loungessa.



Aloinkin jo suunnittelemaan, miten mukavaa olisi päästä miehen kanssa kahdestaan tällaiselle matkalle. Syödä rauhassa, tehdä ostoksia ja viettää laatuaikaa yhdessä ♥



nimet%C3%B6n2.jpg



Lounge tilan tunnelma oli erittäin viihtyisä ja seinälle oli ripustettu upeita valokuvateoksia.



_MG_3479%20%28853x1280%29.jpg



Tällaista sisustusbloggaajaa tietenkin kiinnosti laivan sisustus ja tässä laivassa olikin todella kuvattavaa. Eckerö Linen Johanna Uimonen piti meille opastetun kierroksen laivan tiloissa ja meillä bloggaajilla tietenkin kamerat kävivät. Sisustus laivalla oli todella mielenkiintoinen ja tyylikäs. Laivahan on remontoitu kauttaaltaan ja siinä on kyllä onnistuttu. Viihtyisät tilat ovat tietenkin osa onnistunutta matkaa.



_MG_3520%20%28823x1280%29.jpg



_MG_3544%20%28853x1280%29.jpg



Valaisimet ovat yksi erityinen mielenkiinnon kohteeni, joten tietenkin laivan valaisimet tekivät minuun vaikutuksen. Laivalta löytyi designvalaisimia ja erittäin trendikkäitä suuntauksia.



athome_3534%20%28910x1280%29.jpg



_MG_3525%20%281280x853%29.jpg



Nämä hauskat pöytävalaisimet katossa oli varma katseenvangitsija. Eri tilat oli sisustettu eri tyylien mukaisesti ja yksi niistä esimerkiksi oli industrial vaikutteinen. Teollisuustyylisten valaisimien lisäksi tilassa oli mm. Tolix tuolit.



_MG_3528%20%281280x809%29.jpg



_MG_3747%20%281280x963%29.jpg



Paluumatkalle meille oli varattu pari hyttiä. Hytissä olisi voinut viettää rennosti vaikka koko parituntisen. Meille hytit toimivat lähinnä matkatavaroiden säilytyspaikkana, sillä suurin osa matkasta meni mukavasti ruokaillessa. Buffet lounas oli runsas ja herkullinen. Myös ravintolan sisustus oli onnistunut ja mieleen sieltä jäivät nuo tuohilastuja muistuttavat erikoiset valaisimet. Tietääköhän kukaan mitkä valaisimet ovat kyseessä?



nimet%C3%B6n3.jpg



Kaiken kaikkiaan sain erittäin hyvät kokemukset matkustamisesta Eckerö Linen M/S Finlandialla. Sisustuksen lisäksi laivalla tietenkin on tax free myymälät ja kosmetiikka- ja hajuvesiosastot, joten 2½ tuntia suuntaansa kohti Tallinnaa sujuu oikein mukavasti. Suosittelen Matkavekkaa ja Eckerö Linea ihan vilpittömästi. Ehkäpä suuntaamme miehen kanssa ensi kesänä viikonloppumatkalle Tallinnaan näillä eväillä!



Tästä linkistä vaikka suoraan varaamaan samanlaista risteilyä :) klik!



Postaus on osa blogiyhteistyötä.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥