Hotelliluksusta, illallista ja kabareeta

torstai 6. marraskuuta 2014

Blogiyhteistyö

Kuvitelkaa seuraava:

Saavutte hotellin pääoville. Ovien edessä on punaiset matot ja sisään astuessa vastassa on vaikuttavan kokoinen aulatila. Seuraavaksi sinut otetaan lämpimästi ja hymyillen vastaan.

IMG_3651.jpg

athome_3649.jpg

Sinulle ojennetaan lasillinen kuohuvaa ja kerrotaan, että sinua odottaa ihan oma huone jossa voit rentoutua ja nukkua ylellisessä isossa vuoteessa. Huoneen avaimen lisäksi ojennetaan lippu kolmen ruokalajin illalliselle, jonka ohessa voi nauttia Viron taitavimpien tanssijoiden kabaree esityksestä.

IMG_3655.jpg

Me bloggaajat kuuntelimme hymyt korvissa ja tippa linsissä, miten ystävällisesti hotelli Estorian edustaja Evelin Org toivotti meidät tervetulleeksi. Oli siis ainutlaatuinen kokemus astua tähän hotelliin sisälle enkä tule sitä koskaan unohtamaan. Virolainen vieraanvaraisuus on jotain niin hienoa ja samalla vaatimatonta. Kiitos siitä.

_MG_3656%20%28926x1280%29.jpg

athome_3675.jpg

Huone oli kertakaikkiaan hieno kokemus. Vieraanvaraisuus näkyi taas heti huoneeseen astumisen jälkeen. Pöydälle oli jätetty viesti, konvehtirasia ja pieni pullo kuohuviiniä. Sydämeni suli, taas.

IMG_3658.jpg

IMG_3682.jpg

Huone erottui edukseen kaikista niistä hotellihuoneista, missä olin aiemmin ollut. Erittäin laadukas NASAn kehittelemä vuode, jokaisen huoneen kertoma yksilöllinen tarina Virosta, trendikäs sisustus, laadukkaat kylpyhuonetuotteet, kylpytakit ja lisäksi samassa kerroksessa sijaitseva kahvilounge. Vieläkin huokailen ihastuksesta ja siitä, minkä ihanan rentoutuksen tämä loma tarjosi tälle kotiäidille.

IMG_3680.jpg

IMG_3703.jpg

IMG_3694.jpg

IMG_3711.jpg

IMG_3704.jpg

Hotellista pääsee suoraan upeaan ostosparatiisiin, Viru Keskukseen. Kiertelimme kaikessa rauhassa välillä yksin ja välillä yhdessä. Minä ainakin nautin siitä suunnattomasti! Ei kiirettä mihinkään eikä ajatustakaan ruuanlaitosta tai vaikkapa pyykinpesusta. Tietenkin mielessä oli myös perhe kotona, mutta kyllä tällainen irtiotto teki hyvää. Shoppailukierroksen jälkeen otin huoneeseen mennessä kahviloungesta kupillisen kahvia mukaan ja pientä naposteltavaa. Huoneessa istahdin nojatuoliin ja taisinpa vain hymyillä :) Varsinkin kun tuollainen ostoskassikin oli mukana :)

nimet%C3%B6n.jpg

Sitten olikin aika kaunistautua. Oli ihanaa kaikessa omassa rauhassa laittautua valmiiksi illalliselle. Vaatteissa ja asusteissa päädyin tuttuun ja turvalliseen mustan ja kullan yhdistelmään :)

asu.jpg

Illallinen Merineitsi ravintolassa oli ihan omaa luokkaansa ja asiantunteva henkilökunta teki siitä vieläkin paremman. Kulinaristisen nautinnon lisäksi revyyshow oli kerrassaan upea! Kuten illallinenkin, show oli jaettu kolmeen osaan ja siitä tulikin upea elämys. Makuja, viinejä, upeita tanssiesityksiä, naurua, aplodeja ja ihastuksesta huokailua.

nimet%C3%B6n1.jpg

20141025_213312.jpg

Kerrassaan upea elämys, jonka haluaisin kokea uudelleen!

Kiitos Solo Sokos Hotel Estoria vieraanvaraisuudesta ja elämyksistä.
Kiitos Matkavekka
upeasta yhteistyöstä ja ikimuistoisesta matkasta.

CASApikkujoulut2014_1655.jpg

(Kuva: Miia OKV)

Ja kiitos rakkaat blogisiskot! ♥

Casa Blogeista minun lisäkseni mukana oli

Miia - Oma Koti Valkoinen
Marika - Kolmen Tähden Koti
Fanni - Modernia Maalaisromantiikkaa
Hemma hos Ingeborg
Satu - Rauharentola
Heidi - Checklist
Kkiira - Kaksion
Elina - Place for Dreams
Heli - Valkoista Harmoniaa
Mia - Willa Olivia
Irina - White & Fresh
Pia - Mansikkapaikasta vasemmalle


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥