Parasta just nyt

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Huh, taas on yksi viikko livahtanut käsistä ja kohta kokonainen vuosi. Näinä päivinä ymmärrän sanan "ruuhkavuodet" merkityksen. Ja totean, että kotiäitiys kolmelle pienelle on täysipäiväistä työtä!



Kuvituksena tälle postaukselle toimii olohuonekuvat, kun tähtikin saatiin ikkunaan ja pieni askartelutuotos seinälle. Leikkasin pahvista viisi kuusen mallista palaa ja teippasin ne lankaan kiinni. Ihan kiva simppeli koriste ja tuo talvista fiilistä.

 



athome_3849%20%28853x1280%29.jpg



Aika siis kuluu siivillä ja tuntuu, että ihan varmasti joku ottaa minun vuorokaudesta useita tunteja pois kun aika ei riitä mihinkään. On ruuanlaittoa monta kertaa päivässä, pyykinpesua, siivoamista, ulkoilua, pienimmän nukuttamista jne. Kyllä te tiedätte.. Lista jatkuu aika pitkälle! :)



Ja jos nyt sitten herää kysymys, miten aikani sitten riittää bloggaamiseen, se vain yksinkertaisesti on minulle se "henkireikä" ja tapa toteuttaa itseäni. Tapa, josta en varmaan osaisi olla enää erossa. Siihen löydän ajan sitten, kun kaikki muu tärkeämpi on ensin hoidettu.



Täytyy kyllä myöntää, että olen yllättynyt kuinka paljon kiireisempää tämä arki on kolmen lapsen kanssa, kuin kahden melkein saman ikäisen pienen lapsen kanssa. Isommat kun ovat jo pitkään olleet kuin paita ja peppu ja samalla huolehtivat toistensa viihtyvyydestä :)



athome_3865%20%28853x1280%29.jpg



Mutta, kuten otsikko jo kertoo on tämä kaikki parasta just nyt. Tätä aikaa ei saa koskaan takaisin. Joten elämme tässä ja nyt ♥



Otsikkohan kertoo myös siitä, että täällä kuunnellaan Robinia melkein joka päivä. Robinin musiikista tykkää sekä tytöt että äiti :)



athome_3862%20%28837x1280%29.jpg



Katkaistakseni kiireen ja neljän seinän sisällä olemisen, kävin tänään Kodin ykkösellä ja muutamassa muussakin liikkeessä. Lähdin sillä asenteella liikenteeseen, että aion vaan haahuilla ympäriinsä ja nauttia omasta ajasta. Mies kun on ollut paljon työreissuilla viime aikoina ja tehnyt töitä iltamyöhään, tuntui että pitää päästä vähän yksin kävelemään kauppoihin. Olihan siellä kaupoilla kiva kierrellä, mutta silti tuli sellainen tyhjä olo. Että ei se onni täällä kaupoissa ole vaan siellä kotona missä muutkin :) No täällä nyt ollaan kaikki koolla :)



athome_3883%20%28860x1280%29.jpg



Ja nyt aion suunnata saunaan. Ja sen jälkeen yritän unohtaa arkiset askareet ja kiireet toisaalle, kunnes taas maanantaiaamu koittaa.. :) Tässä nyt menee kuitenkin puolille öin ennen kuin pääsee itse nukkumaan, vauva kun meinaa olla vähän iltavirkku ♥



Kuulemisiin! :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥