Testissä Mary Kay kosmetiikkaa

torstai 16. lokakuuta 2014

Tuossa kuukausi sitten kirjoittelin Mary Kay kutsuista, jotka pidettiin täällä meillä. Silloin testasimme ystävieni kanssa ihon puhdistusaineita ja voiteita. Tilasin silloin itselleni kosteusvoiteen sekä silmienympärysvoiteen. Nyt niitä jonkin aikaa käyttäneenä olen kyllä tyytyväinen tuotteisiin. Iho tuntuu hyvältä.



Sain Pialta blogiyhteistyön merkeissä myös testattavaksi tuotteita. Elämäni ensimmäistä kertaa kokeilin kasvojen puhdistusharjaa. Tämä Mary Kayn Skinvigorate Cleansing Brush oli positiivinen yllätys. Harjaosa on todella pehmeä ja on erittäin mukavan tuntuinen tapa puhdistaa kasvot. Oikein tunsi kuinka iho varmasti puhdistuu kaikista meikeistä ja muista epäpuhtauksista. Varmasti tehokkaampi tapa verrattuna siihen, että käyttää pelkkää puhdistusainetta. Tässä myös linkki harjan esittelyvideoon (klik).



athome_1875.jpg



athome_1876.jpg



Testasin myös ihon kuorintavoidetta ( Satin Body Buffing Cream ), joka myös tuntui kaikinpuolin hyvältä tuotteelta. Kun vain aina muistaisi kuoria ihoaan. Silmille sain testiin muutaman ihanan sävyisen luomivärin. Niillä kerroilla mitä näitä testasin, meikit pysyivät hyvin paikoillaan. Kutsuilla sain valita itselleni yhden luomivärin ja siitä on tullut yksi suosikeistani. Myös tuo hyvin vaalea Crystalline on aivan ihana väri.



athome_1912.jpg



Pia toimii itsenäisenä ihonhoitokonsulttina Oulun seudulla, joten jos mukavat hemmottelukutsut pienellä ystäväporukalla kiinnostaa kannattaa häneen olla yhteydessä. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, Pia etsii jokaisen omalle iholle juuri ne sopivimmat tuotteet. Suosittelen tutustumaan Mary Kay tuotteisiin ehdottomasti tuollaisten kutsujen kautta. Kutsujen järjestäjä saa hyvät edut omaan tilaukseen ja kutsut ovat luonnollisesti täysin maksuttomat ilman tilauspakkoa :)



Piaan voi olla yhteydessä sähköpostitse; mansikkapaikasta@gmail.com



Viikonloppuna saan muutaman bloggaajan kylään, kyllä jännittää vaikka joukossa on hyviäkin tuttuja :) Siitä ja pienestä keittiöylläristä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥