Lohi Koskenlaskijalla

maanantai 13. lokakuuta 2014

Ihan pakko on jakaa teillekin tämä ihan yksinkertainen vinkki!



Lohi on monessa muodossa hyvää. Lempimuoto sille on ehdottomasti savustettuna. Mutta nyt on löytynyt sillekin hyvä kilpailija, nimittäin ihan tavallinen uunilohi. Aivan mielettömän hyvää siitä tekee päälle ripoteltu murennettu Voimakas Koskenlaskija juusto. Makuyhdistelmä on niin hyvä! Juusto on nimensä mukaan voimakkaan makuinen, mutta ei mielestäni peitä alleen lohen makua. Sitä en kyllä takaa, että lohi olisi tällä lisäyksellä enää mitään terveysruokaa.. ;)



athome_2709%20%281280x853%29.jpg



Jos haluat kokeilla tätä, niin tässä pieni ohje. Mausta lohi normaaliin tapaan. Itse laitoin suolan lisäksi ihan vain kalamaustetta. Sitten paistoin lohta noin 200 asteessa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen laitoin päälle juuston. Sen jälkeen paistoin sen verran, että kala oli kypsää ja juustokin mukavasti kypsynyt siihen pinnalle. Ja sitten eikun syömään :)



athome_2722%20%28836x1280%29.jpg



Tämä lankku tässä pöydällä on muuten osoittautunut ihan mainioksi. Siihen voi laskea kuumatkin astiat ja ovat sopivasti vähän korkeammalla, jotta lapset eivät ihan helposti vahingossa heilauta kättään kuumaan kattilaan.



Palataanpa taas! Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥