Sisustuskuvahaaste

tiistai 20. maaliskuuta 2012
Päätin itsekin toteuttaa tämän sisustuskuvahaasteen, joka on monessa blogissa jo käynnissä. 
Valkoisen Harmajan Suvi M oli itse piirtänyt tästä hienon kuvan! Minähän tietenkin menin heti pyytämään lupaa tämän käyttöön.. :) Pidän kyseisestä blogista muutenkin paljon!
HUOM. Alkuperäinen idea juuri tähän SISUSTUSkuvahaasteeseen on lähtöisin blogista IMAGE black and white!

Kuva lainattu blogista Valkoinen Harmaja.

 Ideana on siis julkaista neljän viikon ajalla seitsemän sisustusaiheista kuvaa per viikko. Julkaisen tämän neljässä osassa, jotta ei käy liian tylsäksi :) Mietin jo heti alussa miten saan tähän sisältöä kun ne "parhaat" palat meidän kodista on jo paljastettu. Vaikka tässähän on vasta vähän pintaa raapaistu.. ;) Joten tässä tulee ensimmäisen viikon seitsemän kuvaa.

Viimeisin sisustushankinta. Tämä kehys on oikeasti saatu lahja, mutta koska olen yllätys yllätys esitellyt juuri viimeisimmät sisustushankintani ei niitä nyt tähän viitsinyt laittaa uudestaan :)

Astia. Sisustukseen liittyen astian valinta oli vähän hankala, mutta valitsin tämän upean kerrostarjottimen sillä olen pitänyt tätä esillä. Tämä on vanhempieni häälahja eli ikää tällä on kohta jo hienot 37 vuotta <3

 Lipasto/taso. Tämä Ikean Hemnes -lipasto on oikea tilaihme.

 Lempiväri. Valkoinen ja turkoosi :)

 Rakkain esine. En osannut mitenkään nimetä rakkainta esinettä sisustuksessa. Kaikki ovat ihania :) Mutta rakkain ja tärkein asia on olohuoneen kutsuva tunnelma. On äärimmäisen tärkeää, että kun illalla lelut on siivottu ja talossa on hiljaista, on minulla paikka jonne käpertyä. Vaikkapa nyt sitten kirjoittamaan blogia :) 
All you need is White -blogin (joka on muuten yksi parhaista blogeista!) S postasi tästä samasta aiheesta ja osui niin nappiin tässä, että en enää keksinyt muuta tärkeämpää :)

 Kylpyhuone. Ei ole unelmien kylpyhuone.. voi kun joskus saisin sen oman kotikylpyläni! Mutta toimii tämäkin. Tässä pieni otos värimaailmasta.

 Jotain mustavalkoista. Tämä olikin sitten vaikea.. ei meillä ole juuri mitään mustavalkoista! Paitsi nämä Luhta käsipyyhkeet.

Tässä siis ensimmäisen viikon kuvat. Arvonta muuten päättyy huomenna klo 13, että jos oli vielä ajatuksissa osallistua niin nyt äkkiä..! :) Arvontaan pääset tästä.

4 kommenttia

  1. Ihana postaus! ♥ Valkoinen ja turkoosi ovat myös mun lempparivärit, tosin turkoosia ei hirveesti meiltä tällä hetkellä löydy. Kerrostarjottimesi on kyllä melkoinen aarre, itsekin arvostan vanhoja esineitä -erityisesti silloin kun ne on omilta vanhemmilta/isovanhemmilta perittyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mulla on ollut vähä aikaa melkein kaikki turkoosit jutut piilossa, mutta kevättä kohti taas lisääntyy.

      Poista
  2. Ihania kuvia ja juttuja siellä ja kiva haaste :). Turkoosi on värinä yksi suosikeistani :). Vaikkakaan juuri nyt ei sisustuksesta löydy kuin turkoosi mariskooli :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ensin ajattelin, että en ala tähän haasteeseen, mutta olikin kiva toteuttaa. Ja itselle sopii paremmin tämä haaste näin, että toteutan yhden viikon kuvat kerralla..! Täältäkin löytyy turkoosi mariskooli. Ja muutenkin turkoosia lasia jonkinverran. Teen joskus niistä postauksen!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥