MONIKÄYTTÖISET JA KAUNIIT HUONEKALUT

maanantai 22. maaliskuuta 2021
Kaupallinen yhteistyö Futonnetin kanssa

Ihan aina kun hankin uusia huonekaluja, mietin niiden monikäyttöisyyttä. Se on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Mietin, kuinka ne käyvät eri huoneisiin, käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Koska aina se kodin sisustus elää ja muuttuu ja silloin ei halua aina ostaa uutta. 

Huonekalujen monikäyttöisyys on erittäin tärkeää myös stailaustyössä. On niin paljon erilaisia asuntoja, joten kalusteiden on istuttava monenlaisiin ympäristöihin. Sain valita Futonnetin valikoimasta huonekaluja ja niiden taika on tosiaan monipuolisuudessa. 


Boogie tuoli / Karup DesignBoogie tuoli on kevyt ja helposti siirreltävä, mutta samalla todella tukeva nojatuoli. Koska siinä on erillinen pehmuste, on tuoli moninkerroin mukavampi kuin tavallinen kansituoli ja pehmuste tekee siitä myös nojatuolimaisemman. Jos minulla olisi esimerkiksi asuntoauto, tällaiset kulkisi mukana! Olin oikeasti positiivisesti yllättynyt miten mukava tämä tuoli on.
Roots vuodetuolista taas ei uskoisi ensi silmäyksellä miten moneksi se taipuu. Se nimittäin todella helposti muuntuu muhkeasta nojatuolista mukavaksi divaaniksi ja siitä taas laadukkaaksi varavuoteeksi. Aika täydellinen oikeastaan mihin huoneeseen vain, mutta erityisen kätevä pienemmän asunnon varavuoteena tai vaikkapa mökillä. Sama tuote on saatavilla myös leveämpänä mallina.


Roots 90 vuodetuoli Karup DesignVoisin hyvin kuvitella tämän vuodetuolin myös lasten huoneeseen. Olisipa ollut meillä kun lapset oli pieniä ja iltaisin piti välillä pötkötellä huoneen lattialla :D Isomman lapsen huoneessa vuodetuoli menisi varavuoteena kavereille. Tässä alla Instagramin reels video, josta näkee hyvin miten vuodetuoli taipuu moneen.
Rahien monikäyttöisyydestä tuskin tarvitsee erikseen kertoa, mutta tästä alla näkyvästä rahista tekee erityisen sen jämäkkyys. Laatu näkyy ja tuntuu, kun rahi ei painu kasaan ja pitää muotonsa täydellisesti. Rahin valmistaja on Innovation Living ja voin kertoa useamman vuoden kokemuksella, että kyseessä on laadukas tuotemerkki. Ostin vuosia sitten Futonnetistä Innovationin vuodesohvan ja se palvelee edelleen moitteettomasti! Kuvan rahia vastaava tuote Futonnetin verkkokaupassa on Pauke -rahi, johon muuten saa myös irtopäällisiä. Nyt kun olet vähän jo tutustunut Futonnetin valikoimaan, kannattaa suunnata minun Instagram tilille, siellä on käynnissä arvonta josta voi voittaa 100 € lahjakortin Futonnetin verkkokauppaan ♡︎ 

Tästäpä käynnistyy uusi työviikko, luvassa on erilaisten kotien stailauksia, koulutusmateriaalien valmistelua ja somekuvien tekemistä.


 Ihanaa aurinkoista viikkoa!

JaanaEi kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥