TÄYDELLINEN DAYBED

perjantai 29. kesäkuuta 2018
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Postaus on toteutettu yhteistyössä FUTONNETTI verkkokaupan kanssa

Lämpö ja pehmeys ovat sellaisia sisustuksen perusasioita, joita tulisi löytyä aina hyvin suunnitellusta tilasta. Ja niitä asioita olin jo pitkään kaivannut tähän työtilaani, josta helmikuussa kirjoittelinkin tänne blogin puolelle. Erityisesti työtilan tulisi olla inspiroiva ja levollinen, joten asialle piti tehdä jotain. Tilanne on nyt korjattu, sillä huoneessa asustaa mitä täydellisin daybed ♥Hiljaisen etsimisen jälkeen juuri se oikea yksilö löytyi ilokseni tutun yhteistyökumppanini valikoimasta. Futonnetti on erikoistunut nimensä mukaisesti futonpatjoihin ja kalusteisiin, mutta valikoimasta löytyy paljon muitakin kalusteita. Meidän Innovation merkkinen vuodesohvakin on hankittu heiltä ja se on kestänyt jo vuosia hyvälaatuisena. Futonnetin tuotteet tulevat pääosin Tanskasta, niinkuin tämäkin Karup brändin valmistama PACE DAYBED.
On ollut ilo huomata, että sen upean olemuksen lisäksi päivävuode on laadukas ja ilmeisen tarpeellinen, sillä ihan jokainen perheenjäsen on jo viettänyt siinä hetkiä. Futonpatja on jämäkkä ja samalla ihanan tuntuinen, onpa siinä mies tainnut ottaa jo pienet päiväunet. Tämä onkin itseasiassa ensikosketukseni futonpatjojen maailmaan ja olen heti myyty. Minusta tuntuu, etten ole vielä tarpeeksi ehtinyt siinä lepäillä, nytkin se kutsuu tuossa selkäni takana. Daybed on siis kutsuva ja rauhoittava. Mielestäni se rauhoittaa työhuoneen vähän hektistä olemusta ja siinä istuessakin tulee rauhallinen olo. Suunnitelmissa on, että tätä täytyy sovittaa jossain vaiheessa myös olohuoneeseen ja miksei joskus kauniina kesäpäivänä vaikka terassillekin ♥ Lisäksi uskon, että seuraavat yövieraat meillä tahtovat mielellään testata daybedin vuodesohvan ominaisuudessa.Mutta mukavinta tässä on se, että esimerkiksi suunnittelupäivinä voin ottaa välillä mukavan asennon ja inspiroitua vaikkapa ammattilehtien parissa, ilman että tarvitsee poistua työhuoneesta. Minusta ainakin kuulostakin ihan leppoisalta työpäivältä ;) Vaikka tämä daybed on aika simppeli ja yksinkertainen, sen muotoilu miellyttää ja se istuu tähän vaikeasti sisustettavaan tilaan todella hyvin. Itseasiassa yllättävän hyvin, vaikka tila on pitkä ja kapea. Daybedin runko on FSC-sertifioitua mäntyä (FSC-sertifiointi takaa, että tuotteet tulevat hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuottavat ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä, Lähde FSC Finland) ja patjan sisus laadukasta villasekoitetta ja vaahtomuovia. 

Eli laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä hyvä muotoilu takaavat onnistuneen kalustehankinnan ♥


4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Milloinkahan olisi sitten sen täydellisen hetken aika, että siinä voisi ottaa päikkärit..? :D Upea se jokatapauksessa on ♥

   Poista
 2. Tämä on jo vanhempi postaus, mutta ajattelin silti kokeilla! Miten tämä on pärjännyt koirataloudessa teillä? Käsittääkseni tässä ei ole irroitettavaa päällistä (valitettavasti), niin miten putsaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin harmi, että päällinen ei ole irrotettava. Itse olen pessyt tahroja suihkuttamalla tahranpoistoainetta ja kostealla liinalla hankaamalla ja jonkin kerran olen pessyt myös tekstiilipesurilla. Mutta on se myös kestänyt pesua 😊 Daybed on ollut nyt minulla stailauskäytössä niin minulla on monesti siinä pellava pussilakana päällä 😊

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥