Klassikkokehyksiä

tiistai 2. toukokuuta 2017
Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Klassikkokehyksistä, jotka eivät koskaan mene pois muodista, on muodostettu oma Spectacles of time -mallisto. Kehyksistä huokuu nostalgia, mutta niissä on myös oma moderni twistinsä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa mallistoon Trendwalkilla, sieltä saa mukavasti inspiraatiota omaan tyyliin.


Kuva Sanni RiihimäkiMallistossa oli paljon kauniita kehyksiä, mutta omalla kohdalla valinta oli melko selvä. Nämä kehykset edustavat 60-lukua, jolloin suorakulmaisista kehysmuodoista syntyi uusi klassikko. Tuolloin muoti kohtasi modernin maailman, jolloin karsiutui prameus ja yksityiskohdat ja samaan aikaan geometriset muodot valtasivat tilaa. Juuri noista syistä ja selkeiden muotojen vuoksi 60-luku taitaa tyylillisesti olla kaikista lähimpänä omaa tyyliäni, jos menneiden vuosien tyylejä verrataan tähän päivään.

Silmälasikehykset tai aurinkolasit kyllä ehdottomasti viimeistelevät tyylin, joten valintaan kannattaa laittaa mukaan oma persoona. Tästä mallistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)

2 kommenttia

  1. Siis ihana tunnelma tuossa yhteiskuvassanne, ihan huippu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauska :D Instrun teemat ja kuvaustaustat ovat kyllä aina olleet tosi kivoja :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥