Herkkä ja kaunis

sunnuntai 7. toukokuuta 2017
Niin oli meillä eilen kauniit syntymäpäiväjuhlat, kun esikoiseni täytti 7 vuotta. Miten pieni vielä, mutta aivan käsittämättömän isoksi kasvanut. Näen tuossa tytössä aivan mielettömän kasvun ja kehityksen, kun leikki-ikä muuttuu kouluiäksi.


 Talo koristeltiin vaaleanpunaisella ja valkoisella ja tuo yhdistelmä toimii kerta toisensa jälkeen. Voi olla, että minun puolesta koristeet saa pysyä vielä pari päivää paikallaan :)
Jokaiselle tarjoiltiin omien toiveiden mukainen jäätelöannos, joten leivonnassa pääsi helpolla. Tein tytön toiveiden mukaan lisäksi vain mutakakun. Itseasiassa todettiin eilen, että se suurin työ synttäreiden järjestelyssä tähän asti on ollut aikuisten kahvittelu ja kaikenlainen leipominen. Nyt keskityttiin vain lapsiin ♥Taidan viettää tämän sunnuntain vielä vaaleanpunaisessa kuplassa. Talo siistinä ja täynnä kauniita kukkia..! Ihanaa päivää ja uutta viikkoa!

8 kommenttia

 1. Onnea seitsemän vuotiaalle! <3 Täällä tullaan perässä ja äiti ei meinaa tajuta, että pieni aloittaa jo koulun! Ihanan hempeät juhlat teillä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä taas iso askel koko perheessä, että yksi aloittaa koulutien. Vähän jännittää tuo syksy äitiäkin :) Kiitos Jenni ♥

   Poista
 2. Onnea tyttöselle !

  Kyllä ne vuodet kuluu hurjaa vauhtia...meillä on ensi vuonna jo ensimmäiset 18 vee synttärit, huh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niin ne kuluu, välillä vähän liian lujaa. No se onkin jo iso etappi. Sitähän oli jo niin aikuinen itsekin 18-vuotiaana :D Huh tosiaan :D

   Poista
 3. Oi miten kaunista ja ihania todella herkkiä kuvia. Mummon kultapuppelit siellä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥