Musta seinä

torstai 2. helmikuuta 2017

Sisustus on heti joulun jälkeen ottanut harppauksen kohti kevättä ja valoa, paria huonetta lukuunottamatta. Toinen on tämä, jonka mustiin seiniin en ole vielä kyllästynyt mutta makuuhuoneen tummanharmaat seinät saavat kyllä väistyä. Kaipaan valoisuutta ja pehmeämpää ilmettä.

Onko teillä kotona mustia seiniä tai muuten tummaa sisustusta? Vai onko se valkoinen ja valoisa se suomalaisten juttu?

6 kommenttia

 1. Tummat seinät ja sisustukset ovat kyllä kivoja, varsinkin oikein tummat keittiöt. Itelle en niitä laittaisi, koska tiedän että kyllästyn niin äkkiä. Meillä ainoa tumma seinä on työhuoneen yksi seinä, joka on tumman harmaalla. Siitä kyllä tulee kivasti valkoiset huonekalut yms.esiin. Ite tykkään vaaleista pinnoista, väriä sitten tekstiileillä yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on tuo kyllästymisen vaara :) Mutta joskus rohkeat valinnat osoittautuu niiksi joihin ei kyllästykään vaan niitä aina katselee mielellään. Kuten tämä kuvan seinä. Mutta liikaa sitä ei voi olla joten ehkä ne makkarin seinät tulee raikastumaan :)

   Poista
 2. Meillä on yhdessä huoneessa kaikki seinät mustia/ tumman harmaita, sillä huone toimii pääasiassa videotykin katselemiseen. Ja mustat pimennysverhotkin pidetään visusti kiinni :) Ollaan kyllä tykätty, tosin haluaisin yhden seinän mustan tapetin repiä pois ja maalata sen mustalla maalilla. V ei ole vielä suostunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on tietty asia erikseen :) Elokuvahuone olisikin aika mahtava juttu!

   Poista
 3. Tunnelmallinen seinä, upea. Hieno on myös musta jalkalamppu. Kenen valmistama ja mistä voisi hankkia?
  Vakkari lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valaisin on Birger Dahlin v.-52 suunnittelema Birdy valaisin. Valaisinta löytyy mm. täältä

   http://www.designshopspazio.fi/product/645/northern-lighting-birdy---lattiavalaisin-mustamessinki

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥