Löytö kirpputorilta

sunnuntai 19. helmikuuta 2017
Jos käyn kirpputoreilla, yleensä katseeni etsii mielenkiintoisia esineitä. Koskaan en ole tehnyt mitään huippulöytöjä, kuten jotkut tuntuu tekevän mutta olen silloin tällöin löytänyt jotain kivaa ja persoonallista sisustukseen. 


Perjantaina mukaani lähti tällainen kaunis keraaminen pallovaasi, joka maksoi minulle vain pari euroa. Se on käsintehty, siinä on upea liukuväri ja pohjassa signeeraus. Tuntematon tosin, mutta todella kaunis tämä pieni vaasi on. Saa miettimään, kukahan tämän on taidolla tehnyt ja miksi se oli myytävänä. Mikä on vaasin tarina ja milloin se on alkanut.Nyt se kuitenkin ilahduttaa minua ja se sai ensimmäiseksi tehtäväkseen kantaa kauniisti nämä harsokukat, jotka ovat kerrassaan upeita ihan vain tuollaisenaan.

Vaasin ja harsokukkien inspiroimana taidan tänään vähän maalata. Nauttia vielä vähän kiireettömyydeetä ja koko perheen vapaapäivästä. Mitä teillä on tänään ohjelmassa?

Nyt kuitenkin aamupalaa ja kahvia..! :)

8 kommenttia

 1. Ihana! Toi on kyllä mun mielestä huippulöytö <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis!
  Itse en ole känyt kirpparilla ainakaan puoleen vuoteen...pitääkin korjata tilanne..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tässä aloin miettimään, että pitäisi useammin käydä. Viime kerrasta olikin aikaa joten ei se ihme ettei niitä löytöjä paljon tee :D

   Poista
 3. Kaunis ja edullinen maljakko! Kiva löytö! Minäkin olen bongaillut maljakoita kirppikseltä viime aikoina, muutenkin kiinnitän nykyisin huomiota enemmän sinne astiapuoleen. Kesällä on kiva sitten poimia luonnonkukkia sisälle. Nuo harsokukat ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen oikeastaan aina kiinnittänyt huomioni niihin astioihin ja sisustusjuttuihin, en niinkään vaatteisiin. Mutta sekin varmasti kannattaisi kun lapsille etsii vaatteita. Ja niinpä, oi pääsisipä jo keräilemään niitä kesäkukkasia..! ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥