Suunnittelemani lomahuone

maanantai 5. syyskuuta 2016
Kesällä saitte nähdä pienen palasen tästä huoneesta ja nyt olisi vuorossa koko huoneen kuvat. Kyseessä on pitkään toimineen majoitusliikkeen uudisrakennus Kempeleessä, johon on toteutettu useita teemahuoneita. Minun toteuttama teema on New York ja tältä huoneessa näyttää.
Huoneistossa on siis oleskelutilan lisäksi keittiö, suihku ja sauna, joten pidempikin yöpyminen onnistuu mukavasti. Kohderyhmänä huoneelle ovat liikemiehet ja matkustelevat pariskunnat. Kuvausvaiheessa huoneesta puuttui vielä suunnitelman mukaiset pöytä- ja kattovalaisimet. 

On tämä vain upeaa, että olen jo tässä vaiheessa saanut nähdä oman käden jäljen. Toinen aivan upea kohde on lähes valmis enkä malta odottaa että pääsen sinne taas käymään kameran kanssa..! 

Ihanaa viikon jatkoa teille, minä suuntaan keskiviikoksi Helsinkiin ja kohteena Habitare..!

17 kommenttia

 1. Onpas kiva huone! Tapetti tekee huoneesta mielenkiintoisen, mieleenpainuvan ja ripauksen luksusta. Todella hyvä idea ja onnistunut toteutus. Onnittelut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanasti sanottu :) Tuo tapetti onkin koko huoneen "sydän" jos niin voi sanoa :)

   Poista
 2. Mieletön! Kylläpä alkoi oma makkari vaikuttamaan tavikselta. 😂 Miten ihanilla ideoilla saa aikaan paljon.
  Kyllä tuolla kelpaa lomailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! :) Toivottavasti yöpyjät viihtyvät :)

   Poista
 3. Todella ihana kokonaisuus ja upeaa työtä, onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava huoneisto, kyllä tuolla passaa viihtyä. Sinulla on hyvä maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan että huoneessa viihdytään :)

   Poista
 5. Kaunis ja just noin paljon tyynyjä jenkeissä käytetäänkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ Suunnittelussa käytin enimmäkseen mielikuvia jenkeistä (ilman omia kokemuksia) ja tyynyjen runsaus tosiaan kuuluu niihin mielikuviin :)

   Poista
 6. Kyllä tuolla kelpaa nukkua, onnistunut kokonaisuus.Ite tykkään tosi paljon suunnitella julkisia tiloja,saa enemmän käyttää sitä omaa luovuutta ja saa tehä monesti aika vapaasti. Täällä odotetaan jännässä meneekö yx tarjous läpi, olisi niin mielenkiintoinen kohde päässä se toteuttamaan.Sormet ja varpaat pystyyn. Otahan paljon kuvia Habitaresta. Siellä ei ole tullutkaan käytyä vuosiin, ennen tuli paljonkin käytyä työni puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin onhan se ihan eri asia suunnitella tällaisia kohteita, mielenkiintoista ja vapaampaa :)

   Poista
 7. Kyllä näyttää ihan lomahuoneelta! Mukavaa tiistaita 💕

  VastaaPoista
 8. Kyllä näyttää ihan lomahuoneelta! Mukavaa tiistaita 💕

  VastaaPoista
 9. Selailin täällä jälleen uusimpia sisustusjuttuja...ja tää ei voi olla totta! Sillä kuva on kuin meidän makkarista, viime maaliskuussa kaipasin meille jotain omannäköistä ja suunnitelemasi huone muistuttaa kyllä ilmiselvästi omaamme, harmi kun en saa tähän liitettyä kuvaa. Ps. Meille kyllä maistuu hyvin unet tummanpuhuvassa huoneessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa hauska sattuma! Tämänkaltaisia tapetteja onkin aika paljon erilaisia tarjolla ja kivasti käytetty :) Onko teillä samat väritkin siellä, turkoosi ja keltainen? :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥