Messinkihylly

sunnuntai 18. syyskuuta 2016


Ihana kaunis sunnuntai! 
Viikkoon on taas mahtunut monenlaista tapahtumaa ja asiat rullaa eteenpäin. Loppuviikosta olen saanut nauttia ystävien ja oman rakkaan lähipiirin seurasta ja tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. Tämä viikko on sisältänyt paljon lämpöä ja onnea.

Pientä sisustamista on myös tapahtunut, sillä sain laitettua tuoksuille oman hyllyn. Isäni verstaalta tarttui mukaan messinkilista, joka oli kuin suoraan ajatuksistani. Olin jo kaavaillut pyytäväni isältä tällaista hyllyä, mutta siinähän se oli jo valmiina. Ja nyt se on sitten seinässä. Hylly on omiaan kauniille hajuvesipulloille, jossa ne pääsevät oikeuksiinsa. Oikealla on uusi Hugo Bossin Scent for her, joka minun oli pakko saada, rakastuin tuoksuun. Vasemmassa reunassa on muisto Hilja-mummosta, tyhjä Tosca pullo ♥

Pöydällä on Hayn kullan värinen pieni tarjotin, jossa pidän useimmin käyttämiäni koruja. Ted Bakerin meikkipussi ihastuttaa esillä olollaan päivittäin. Hyllyn asentamisen jälkeen myös vanhat pyyhekoukut piti laittaa vaihtoon ja nyt kokonaisuus on aika täydellinen. Aika paljon messinkiä ja aika naisellista, mutta juuri hyvässä paikassa.

1 kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥