Ilahduta bloggaajakaveria!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015
Blogimaailmassa jaetaan välillä haasteita ja muistetaan bloggaajakollegoja. Sisustusunelmia blogin Johanna antoi minulle Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen, jossa tarkoituksena on jollain tavalla ilahduttaa ja muistaa toista bloggaajaa. Ihan vain antamisen ilon merkeissä :) Kiitos Johanna! Haaste on alunperin lähtöisin Tipulassa -blogista.

Minulla on ilo ja kunnia olla mukana tässä haasteessa!

athome_8054%20%28853x1280%29.jpg

Haasteen säännöt:

Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

athome_8080%20%28853x1280%29.jpg

Minä haluan ilahduttaa seuraavia bloggaajia, kiitoksena kommenteista, vuorovaikutuksesta ja kauniista blogeista tietenkin :)


Joten, arvon naiset, voisitteko laittaa minulle sähköpostia (talokotimetsassa@hotmail.fi) ja kertoa osoitteenne, jotta saan postiin jotain pientä kivaa ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥