Kiitos kun seuraatte ♥

tiistai 10. maaliskuuta 2015

IMG_8364%20%28960x1280%29.jpg

Olen iloinen, kun olen saanut teidät lukijat palaamaan blogiini aina uudelleen. Se on suorastaan parasta palautetta, kun osa lukijoista on tullut nimimerkkien kautta "tutuksi" ja saa ilahtumaan yhdellä pienellä kommentilla. Blogini ei huitele suosituimpien listalla eikä löydy joka bloggaajan lukulistalta. Mutta se on jo saavuttanut sellaisen mukavan oman "paikkansa" blogimaailmassa. Ja se on hyvin se, kun ajattelee kuinka paljon kauniita blogeja on olemassa!

Facebookissa 200 tykkääjän raja meni juuri rikki ja instagramissa seuraajia on ihan muutamaa vaille 300. Blogin sivuilla teitä vierailee jo tuhansia ja se saa taas bloggaamaan enemmän ja paremmin. Joillekin nuo luvut ovat ihan pientä, mutta minulle ne ovat jonkin suuremman alku ;) Sillä haluan toden teolla kehittää ja parantaa blogiani koko ajan.

Haluan, että blogistani välittyy aito ihminen aidossa kodissa, joka haluaa jakaa täällä niitä arjen kauniita asioita! Sillä arjen pienistä iloista, tavallisista asioista ja kauniista yksityiskohdista syntyy hyvä mieli. Ainakin meille tämänkaltaisille esteetikoille. Ja täytyy sanoa, että olen äärimmäisen onnekas kun en ole saanut blogiini käytännössä yhtään negatiivista kommenttia, joissa arvosteltaisiin minua, kotiani tai blogiani. Joten siitä vieläkin isompi kiitos ♥

Seuraava postaus tulossa huomenna, toivottavasti sekin tavoittaa teidät!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥