Muutos virkistää

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015


Olohuone sai uuden raikkaan järjestyksen! Ja tässä huoneessa se järjestys on muuttunut melkoisen monta kertaa :) Koko jutun voit lukea täältä.

Postaukset julkaisen vielä ensisijaisesti Casan sivuilla, mutta kahden viikon päästä blogi häviää sieltä, joten muistahan tallentaa tämä uusi osoite :) www.at-home.fi

15 kommenttia

 1. Täällä ollaan jo ja kommentoin tälle puolelle! Upeita kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
 2. Uusi järjestys näyttää oikein kivalta, se on vaan jännä kuinka ne pienet muutoksetkin piristävät ja antavat taas vähäksi aikaa hyvän ja kivan mielen.... kunnes tulee taas se uus parempi idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä. Sitä seuraavaa kuningasideaa odotellessa :D

   Poista
 3. Hmm, jostain syystä bloglovinin kautta ei voi lukea uutta blogiasi, mahdatko tietää missä voisi olla vika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, yritän perehtyä asiaan huomenna. Voit kokeilla myös onnistuisiko se tuolla vanhalla blogin osoitteella? talokotimetsassa.blogspot.fi pitäisi ehkä löytyäkin sieltä..? En itse käytä bloglovinia joten en osaa varmaksi sanoa mitään nyt, mutta perehdyn vielä asiaan :)

   Poista
  2. Vieläkään ei tosiaan onnistunut tällä uudella, mutta vanhan blogin osoitteella toimii! Joten voin pitää sen edelleen päällä, eli et ole poistamassa sitä? Anteeksi kun vaivaan, mutta haluan jatkaa blogisi lukemista edelleen :)

   Poista
  3. Ei mitään vaivaa! Päinvastoin, hyvä kuulla kaikki nämä. Kävin Bloglovinissa ja onhan siellä minulla tili tietenkin kun olen bloginikin sinne lisännyt :) Tosiaan siellä on tämä blogi tällä vanhalla osoitteella (talokotimetsassa.blogspot.fi), joka ei ole häviämässä mihinkään. Vanha blogin osoite toimii siinä missä uusikin! Casablogit osoite vain häviää. SIlle olinkin tehnyt oman bloglovin tilin joten sen poistan tulevaisuudessa. Pitää tehdä vaikka postaus asiasta! Kiitos kun otit asian esille! :)

   Poista
  4. Hyvä juttu, pidän sen vanhan osoitteen tallennettuna, joten sitä kautta pääsen sitten lukemaan edelleen blogiasi. Kiitos! Hyvää kevättä sinulle!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää blogi, kuvat ja koti :) Jotenkin raikkaan oloinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija! Todella mukava kuulla että kokonaisuus toimii :)

   Poista
 5. OIh miten ihanaa. Meidän ruskea sohva tuntuu tämän jälkeen vieläkin synkemmältä mitä se tähän saakka on tuntunut. Miksi ikinä annoinkaan miehelleni periksi sohvan värin suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nanni ♥ Onko siihen mahdollista hankkia eri päällisiä? Ja ainahan sohvan voi laittaa vaihtoon..! :D

   Poista
 6. Ihanalta näyttää tämäkin järjestys! <3 Ja nämä sinun uudet sivut on niin mahtavat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ♥ On kyllä niin ihana kuulla, että uusi ulkoasu on saanut hyvän vastaanoton! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥