Keittiöremontti alkoi!

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

_MG_6190%20%28853x1280%29.jpg

Yksi kuva, josta kyllä ymmärtää sen olennaisimman :) Joulu oli niin rauhallinen ja leppoisa, joten kyllähän se heti pyhien päätteeksi alkoi remontti houkuttelemaan. Siitä sitä sitten vähän yllättäenkin keittiön ja olohuoneen välinen seinä alkoi kaatumaan..!

Remontti on siis alkanut, vaiheessa ja kestänee vielä jonkin aikaa. Seinänpätkä ja muut tarvittavat kohdat siistitään ja viimeistellään nyt ensimäisenä ja uusi jääkaappi tulee ehkä tänään. Ainoa mitä odotellaan, on lisälaatikostot keittiöön ja uudet tasot. Lopputulos on varmasti ihana! En malta odottaa!

Täällä on sattunut muitakin yllätyksellisiä juttuja, sillä kahteen pienimpään iski kurkunpääntulehdus. Lauantai-iltana en tiennyt mitä olisin ajatellut kun olin päivystyksessä vauvan kanssa ja kotona samaan aikaan soitettiin ambulanssia keskimmäiselle lapselle. Lopulta teimme vaihdon miehen kanssa lasten päivystyksessä. Kun lastenlääkäri oli tutkinut molemmat lapset, pääsi pienin isän kanssa kotiin ja minä jäin toisen kanssa sairaalaan yöksi. Kotiin pääsimme jo seuraavana päivänä, mutta laryngittii alkaa vasta nyt hellittämään. Toisella niitä on ollut jo useamman kerran, mutta pienimmällä oli nyt ensimmäinen. Ja jotenkin minusta tuntuu, ettei tosiaankaan ollut viimeinen..Onko siellä muita laryngiittilasten vanhempia?

Nyt iloista vuoden viimeistä päivää ja mukavaa vuodenvaihdetta! Blogi pitää laiskaa tahtia niin kauan kuin siltä tuntuu ja lapset paranevat. Mutta täältä palataan! Muun muassa keittiökuvien kanssa! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥