Ohjeita helppoihin pikkusuolaisiin ei ole koskaan liikaa. Joten tässä teille muutama. Aika tuttuja ja turvallisia nämä ovat, mutta maistuvat sekä aikuisille että lapsille. Meillä herkuteltiin näillä itsenäisyyspäivänä.
Isossa kulhossa on pestomozzarella salaattia. Eli keitettyyn ja kylmäksi huuhdeltuun pastaan laitetaan sekaan pesto. Pestopasta jääkaappiin tekeytymään. Myöhemmin pastaan lisätään mozzarellapalat, kirsikkatomaatin puolikkaita ja salaattia. Tästä "salaatista" on tullut meille ihan vakioruoka ja maistuu aina yhtä hyvin! Käy lisukkeena, mutta myös pääruuasta.
Pesto-vuohenjuustopalat
Voitaikinaneliöitä, punaista pestoa, vuohenjuustopala, pinjansiemeniä ja hunajaa. Uuniin noin 200 asteeseen noin 10-13 minuutiksi.
Lohinapit
Ruissipsien päälle lohitahna, joka on tehty lämminsavulohesta, smetanasta, sitruunamehusta ja mustapippurista.
Tortillapalat
Rieskatortillaa, joissa oli kaksi eri täytettä. Ruohosipulituorejuustoa, paprikaa ja lihavaihtoehtona naudan ohutta paistia tai pororouhetta.
Vuohenjuustovaahtoa ja paholaisenhilloa ohuella keksillä. Ihan täydellistä!
Vuohenjuustovaahto tehdään notkistamalla pehmeä tuorejuusto ja yhdistämällä se maustamattomaan kermavaahtoon. Pieni ripaus pippuria lisäksi.
Pariisinperunat, lihapullat ja nakit coctailtikuissa. Nämä oli tietenkin lasten suosikkeja, mutta maistuivat kyllä kaikille :)
Jälkiruuaksi maailman parasta suklaakakkua kohmeisten vadelmien sekä vaniljajäätelön kera ♥ Ohje on Sikke Sumarin ja tätä olen täällä ennenkin hehkuttanut. Helppo kakku ja täydellinen maku!
Oli aika täydellinen kattaus. Ja kaikki sai mahansa täyteen. Nämä kaikki voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, jolloin ennen illanistujaisia tai juhlia ei tarvitse hyöriä kuumassa keittiössä vaan voi keskittyä enemmän seurusteluun. Ainoastaan ruissipsejä ei kannata "täyttää" liian aikaisin, etteivät vety liikaa.
Mukavaa viikonjatkoa ♥
Ei kommentteja
Kiitos kun kommentoit ♥