Uutta keittiössä

maanantai 22. joulukuuta 2014

athome_5666%20%281280x846%29%20%E2%80%93



athome_5679%20%28853x1280%29%20%E2%80%93



athome_5696%20%28853x1280%29%20%E2%80%93



athome_5702%20%28853x1280%29%20%E2%80%93



athome_5732%20%281280x853%29.jpg



Meiltä on tähän asti puuttunut kokonaan suola- ja pippurimyllyt. Kunnes sellaiset tuli vastaan Lifestylenordicissa ja ihastuin sillä samalla sekunnilla.



MENUn BOTTLE maustemyllyt pääsivät siis kotiin ja ovat mielestäni todella kivat! Yksinkertaisen tyylikkäät ja modernitkin. Muovinen, mattamainen ja mukavan tuntuinen pinta on juuri sopiva ja pysyy hyvin kädessä. Puista korkkia säätämällä voi valita karkeuden ja mausteita tulee vain jauhamalla, eli korkki ei tiputtele vahingossa ylimääräisiä mausteita.



Aiemmin tässä talvella ostin tuota Nicolas Vahén valkosipulioliiviöljyä ja on kuulkaas todella maukasta! Pizzan päälle tai salaattiin aivan nappivalinta.



Huomenna vietän muutaman tunnin keittiössä ja oi että en malta odottaa, että kaikki ne ihanat jouluruokien tuoksut valloittavat talon. Teen porkkana- ja lanttulaatikkoa, paistamme kinkun ja piirakoita, teen munavoin ja hedelmäisen rosollin. Tänään tein jo aivan mielettömän herkullista lohi-mousse-hyydykettä (en keksi sille oikein sopivaa nimeä), johon tulee lämminsavulohta, smetanaa, rahkaa, kermaa, tilliä, sitruunamehua ja valko- ja mustapippuria. Jos joku haluaa tuon reseptin nyt heti ennen joulua, laittaa vaan siitä toivetta niin voin sen heti kirjoitella vaikka kommenttiboksiin. Muutoin teen siitä jutun sitten joulun jälkeen.



Heippa vaan tältä erää! Postaan vielä kerran ennen aattoa :)



jaana.jpg

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥